“Leef gezond, speel wereldwijd” maakt leren leuk – je kunt het hier gratis downloaden

Leestijd 2 minuten

gesponsord door

Glimlacht Overal Over Toegankelijke Gezondheidseducatie! Afbeelding via Blue Cross en Blue Shield of Alabama, Brian DeMarco

Dankzij uw vrijgevigheid en partnerschap Blauw kruis en blauw schild van AlabamaEr is een nieuwe educatieve troef hier. Het Live Healthy, Play Globally-pakket bevat thema’s uit de Wereldspelen van 2022 om leren leuk, actief en relevant te houden. Lees verder om de volledige primeur + toegang tot dit gratis educatieve hulpmiddel te krijgen.

Maak leren leuk, actief en gemakkelijk

Leef een gezond leven door te spelen door het World Blue Cross
Studenten zullen nieuwe en opwindende activiteiten leren, zoals de wereldbol van Zweden. Foto via Sonya Kerrigan voor Bham Now

ICYMI – Wereldspelen 2022 en Blauw kruis en blauw schild van Alabama Dit ongekende initiatief werd onthuld op 9 september 2021. 40 lokale opvoeders kwamen samen om de toolkit te ontwikkelen, en hun harde werk heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Ontworpen voor kinderen van de kleuterschool tot en met het vijfde leerjaar (maar leuk voor bijna iedereen), is de kit gecentreerd rond de Wereldspelen van 2022. Wiskunde, wetenschap, sociale studies en lichamelijke opvoeding zijn beschikbaar binnen de groep en helpen leraren bij het maken van lesplannen die gericht zijn op 34 verschillende sporten en deelnemende landen.

bcbs leef gezond
Gemakkelijke toegang betekent plezier voor iedereen! Foto via Sonya Kerrigan voor Bham Now

Dit initiatief, dat is ontworpen om innovatief wereldwijd onderwijs te bieden aan iedereen met een internetverbinding, heeft toegankelijkheid tot een prioriteit gemaakt.

Bovendien is de set ontworpen uit 36 ​​individuele lessen – één les voor elke week van het schooljaar. Hierdoor kunnen docenten lessen combineren over verschillende landen, sporten en gebruiken, in de aanloop naar de Wereldspelen van 2022!

Ons bedrijf is erop gericht inwoners van Alabama in staat te stellen het best mogelijke leven te leiden, en dat geldt ook voor de kinderen van Alabama. Het ondersteunen van het “Leef Gezond, Speel Wereldwijd”-initiatief is een investering die zal bijdragen aan het enthousiasme voor de World Games in al onze scholen, terwijl we kinderen op de lange termijn gewoonten aanleren die zullen leiden tot een gezonder Alabama.”

Rebecca Elgin Councilel, Chief Marketing Officer, Blue Cross en Blue Shield of Alabama en bestuurslid van Global Games

Leef een gezond leven en speel Vulcan World
Goed nieuws voor opvoeders overal. Afbeelding via Blue Cross en Blue Shield of Alabama, Brian DeMarco

Vergeet niet dat deze geweldige bron volledig gratis is en kan worden gebruikt door leraren, openbare en particuliere scholen, thuisscholen, naschoolse programma’s en gemeenschapsorganisaties.

Ben jij er klaar voor om je leerlingen enthousiast te maken voor de Wereldspelen van 2022, terwijl ze + leren en actief blijven?

Download nu de toolkit “Leef gezond, speel wereldwijd”.

“Leef gezond, speel wereldwijd”

Leef een gezond leven Wereldwijd spelen
Nick Sellers, CEO van de 2022 World Games, sprak op een recente persconferentie om het “Live Healthy, Play Global”-initiatief aan te kondigen. Afbeelding via Blue Cross en Blue Shield of Alabama, Brian DeMarco

Blauw kruis en blauw schild van Alabama We zijn er trots op om samen te werken met de Wereldspelen van 2022 om dit hulpmiddel te bieden dat zowel docenten als studenten zal dienen.

Het is een van de vele manieren waarop deze organisaties zich voorbereiden op Birmingham om centraal te staan ​​tijdens de World Games 2022. We leren onszelf over de verschillende culturen en gebruiken die we in juli zullen verwelkomen in The Magic City.

“Deze set digitale educatieve tools stelt ons in staat om iets speciaals naar de wereld te brengen. Het deelt kennis, vreugde, geschiedenis en plezier over de World Games 2022 en staat vol met bronnen die in onze hele staat en daarbuiten kunnen worden gebruikt. “

– Kathy Boswell, Vice President, Community Engagement, World Games 2022

We kunnen niet wachten om onze innovatieve, inclusieve en gezonde stad te beoordelen!

Lees meer over het Blue Cross en Blue Shield of Alabama + Play Healthy, Live Globally Kit.

Gesponsord door:

READ  Download gratis kleurboeken uit honderden musea, bibliotheken en iconische collecties
Written By
More from Eda Greene

De eerste mobiele eventing-game ter wereld wordt gelanceerd

Jessica Phoenix is ​​een van de gelicentieerde rijders voor de nieuwe game...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *