‘True Stories of People in Recovery’ is vanaf dinsdag 21 november gratis te downloaden – Salisbury Post

‘True Stories of People in Recovery’ is vanaf dinsdag 21 november gratis te downloaden – Salisbury Post

“True Stories of People in Recovery” is vanaf dinsdag 21 november gratis te downloaden

Gepubliceerd om 00:00 uur dinsdag 21 november 2023

Presentator

SALISBURY – In haar baanbrekende nieuwe publicatie, True Stories of People in Recovery: Finding Healing from Pain, Addiction, and Compulsive Behaviors, nodigt auteur Shirley Lucado, EdD, MDiv, lezers uit op een transformatieve reis naar hoop, verlossing en spirituele genezing. .

Wetenschappelijke studies hebben al lang aangetoond welke diepgaande invloed geloof kan hebben op de preventie en het herstel van verslaving. Nu, door deze krachtige persoonlijke getuigenissen, laat Luckadoo op hartstochtelijke wijze de “Faith Factor” zien als een kracht van onwrikbare kracht in de levens van degenen die vechten tegen de greep van verslaving.

Als leider van de Celebration Recovery Ministry of Ford Commerce Baptist Church in Salisbury, al meer dan 17 jaar, is Lucado uit de eerste hand getuige geweest van de verbazingwekkende transformaties die getuigenissen teweeg kunnen brengen. In deze compilatie presenteert ze de opmerkelijke verhalen van dertien individuen die hun verslavingen en dwangmatig gedrag hebben overwonnen dankzij de onwrikbare kracht van Jezus Christus.

Maar dit boek is meer dan alleen een verzameling verhalen. Het dient als een baken van hoop en moedigt lezers aan troost en inspiratie te vinden in de ervaringen van deze moedige individuen. Met welsprekendheid en eerlijke emotie nodigt Luckadoo lezers uit om in de voetsporen van deze dappere zielen te treden en aan hun eigen persoonlijke herstelreis te beginnen.

Luckadoo’s toewijding om een ​​tastbaar verschil te maken reikt veel verder dan de pagina’s van haar boek. Ze belooft de potentiële winst te gebruiken om Kings Haven Ministries Inc. te financieren, een visionair initiatief dat tot doel heeft een overgangshuis te openen voor mannen die uit behandelcentra komen, evenals een voorziening voor vrouwen en kinderen die onderdak zoeken na een behandeling.

READ  Earth Day 2022 Afbeeldingen en achtergronden HD voor gratis online download: een fijne dag van de aarde met WhatsApp-stickers, GIF's, citaten, sms en groeten

‘True Stories of People in Recovery’ is een bewijs van de veerkracht van de menselijke geest en de transformerende kracht van geloof. Bij elke bladzijde die wordt omgeslagen zullen de lezers versteld staan ​​van de rauwe en aangrijpende verhalen die het pad naar genezing, verlossing en een betere toekomst verlichten.

“True Stories of People in Recovery” van Shirley Lucado zal gedurende vijf dagen gratis te downloaden zijn op Amazon, van dinsdag 21 november 2023 tot 25 november 2023. “True Stories of People in Recovery” is beoordeeld als vijf sterren van degenen die het boek hebben gekocht en recenseren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *