Storybook-strategiegame Howl is uitgebracht op PS5 en Xbox

Storybook-strategiegame Howl is uitgebracht op PS5 en Xbox

astragon Entertainment en Mi'pu'mi Games Ze werden vrijgelaten gehuil Op PS5 en Xbox-serie Het werd voor het eerst uitgebracht in november 2023 op pc en Switch.

gehuil Hij is degene die mij heeft gered. Als ik terugdenk aan november, is het mij vaak niet duidelijk, dus dat is niet zo gek. Op de screenshots ziet het er echter interessant uit, en de titel van het persbericht luidt ‘Critically Acclaimed’. Deze zin is behoorlijk langdradig in de PR-wereld, maar Opencritic laat het zeker zien Warm ontvangst Van de berichten die ik heb behandeld.

De advertentie geeft ook uitleg gehuil Als een folkloristische turn-based strategie. Een vreemd gehuil dat iedereen die het hoort in weerwolven verandert. Je speelt als een dove heldin die op zoek is naar een geneesmiddel voor haar aandoening. Uit de trailer blijkt dat het meer een puzzelspel is dan een turn-based strategiespel. Je plant je bewegingen in zes stappen, verandert van positie op het betegelde veld en voltooit acties om vijanden te ontwijken of uit te schakelen. Als u mij de enigszins vage verwijzing wilt vergeven, het doet me denken aan Trogdor-bordspel.

Er zijn 60 fasen verdeeld over 4 hoofdstukken, en je kunt nieuwe vaardigheden en upgrades ontgrendelen naarmate je verder komt op de wereldkaart. Het meest verrassend is echter de tekenstijl, die eruit ziet alsof deze met de hand is getekend in een eenvoudige verhalenboekstijl.

Ik breng dit niet alleen ter sprake om PlayStation- en Xbox-spelers te waarschuwen dat het nu beschikbaar is voor hun favoriete platform, maar ook voor iedereen die, net als ik, deze functie in eerste instantie misschien heeft gemist.

READ  Gratis games om te spelen op Xbox zijn eindelijk beschikbaar om gratis te spelen

gehuil Nu beschikbaar op PS5, Xbox-serie

Zoë Handley

Stafschrijver – Zoe is een gamer. Ik begon in 2018 met bloggen voor de community en stond kort daarna op de voorpagina. Je kunt haar meestal vinden bij het verkennen van indie-ervaringen en vintage boekwinkels, en ze doet haar best om chronisch niet-cool te blijven.

Meer verhalen van Zoe Handley

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *