Storytel Reader verschijnt officieel in Nederland voor 129 euro

Via Storytel kun je niet alleen e-books lezen, maar ook beluisteren of uitwisselen. De Storytel Reader is nu officieel in Nederland te koop voor €129. Wat je er allemaal mee kan en onze eerste indrukken lees je natuurlijk ik belde.

Lees verder na de aankondiging.

Storytel Reader: officieel verkrijgbaar in Nederland

Na een eerdere Europese lancering in onder meer Zweden, Denemarken en Finland is Storyteal Reader nu ook in Nederland gelanceerd. Met een e-reader kun je aan de slag met digitale boeken in verschillende formaten. Zo kun je natuurlijk aan de slag met e-books en wegdromen terwijl je ze leest. Storytel staat echter ook bekend om zijn ruime aanbod aan luisterboeken en die kun je ook beluisteren via deze e-reader.

Er zit een koptelefoonaansluiting op het bord, waardoor je makkelijk switcht tussen lezen en luisteren. Zo lees je een hoofdstuk in bed en als je in de auto stapt hoor je precies hoe het verhaal gaat. Je kunt ook je draadloze hoofdtelefoon of luidsprekers koppelen en via Bluetooth in zwijm vallen met een geweldig audioboek.

Specificaties Storytel Reader

Het scherm heeft een diagonaal van 6 inch en een resolutie van 1024 x 758 pixels. Dit zorgt voor een uitstekende pixeldichtheid van 212, waardoor alles er superscherp uitziet. Er is een ingebouwde backlight, waarmee je de kleurtemperatuur van het scherm kunt aanpassen. ‘s Avonds kun je bijvoorbeeld het blauwe licht eruit filteren, wat iets beter is voor de ogen en dan gaan slapen.

Er is een intern geheugen van 8 GB, dus je kunt er duizenden boeken op kwijt. De batterij is 3000 mAh en gaat makkelijk enkele weken mee. Het opladen gebeurt via de meegeleverde USB-C-poort van de ontvanger. Het bedrijf levert ook een oplader en kabel, zodat je ze niet apart hoeft aan te schaffen. Tot slot beschikt het toestel over wifi, waardoor ook boeken snel en eenvoudig draadloos gesynchroniseerd kunnen worden.

READ  Hoe u kunt voorkomen dat apps uw gegevens bijhouden in iOS 14.5
More from Madison Garrett

Ubisoft verkoopt nu Assassin’s Creed Valhalla XP-boosts

Assassin’s Creed Valhalla is de beste aflevering van de serie tot nu...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *