Streaming-service-apps die studenten nu kunnen downloaden – UNF Spinnaker

Kyle McGovern, verslaggever

In het afgelopen decennium hebben allerlei verschillende streamingdiensten hun toepassingen gelanceerd met vrijwel elk type media, tv-shows en films die men zich maar kan voorstellen. Hier zijn enkele streaming-service-apps waarop UNF-studenten zich kunnen abonneren en waarvan ze nu kunnen genieten.

Netflix

Netflix biedt onbeperkte streaming van tv-programma’s, films, originele shows, komedies en educatieve documentaires zonder advertenties, allemaal voor een maandelijks bedrag van $ 13,99. Netflix voegt regelmatig nieuwe tv-programma’s en films toe en verwijdert andere titels om de selectie up-to-date te houden voor abonnees. Netflix kan altijd shows en films maken die uw abonnees en fans gewoon niet kunnen stoppen met kijken. Je kunt vanuit het comfort van je huis of onderweg Netflix kijken op je telefoon, laptop, tablet en tv met vier gelijktijdige accounts tegelijk geopend.

Hulu

Hulu is de beste oplossing om kabel te krijgen, maar u wilt er niet voor betalen. Hulu biedt toegang tot verschillende grote kabelnetwerken en kabelbeurzen van de volgende dag. Het Live TV-pakket begint bij $ 54,99, wat erg lijkt op kabel, maar met opties om te kiezen wat je wilt kijken. Hulu heeft een maandelijks abonnement van $ 5,99 per maand met advertenties en $ 11,99 per maand zonder advertenties voor duizenden tv-shows en films. Hulu heeft ook handige tv-tutorials voor alle kijkers.

HBO Max

HBO Max heeft bekroonde originele shows, blockbuster-films en blockbuster-nieuwsshows voor $ 14,99 per maand. NBC, Cartoon Network, HBO en Warner Brothers zijn slechts enkele van de productiestudio’s die in de toekomst tv-shows en films zullen aanbieden voor HBO Max. Het is een van de nieuwere streamingdiensten die een felle concurrentie tussen abonnees tegen Netflix en Hulu hebben bewezen. HBO Max is een high-end streamingdienst die luistert naar trouwe abonnees en fans. Live sporten zoals basketbal en honkbal zijn ook beschikbaar op HBO Max.

Ontdekking +

Discovery + bevat meer dan 55.000 afleveringen van kanalen als HGTV, The Food Network, TLC, Discovery ID, Animal Planet, OWN, A&E, Lifetime, History Channel, Travel Channel en Science Channel, allemaal voor $ 4,99 per maand en $ 6,99 per maand zonder advertenties. Discovery + zal ongelooflijk nuttig zijn voor studenten vanwege de overvloed aan tutorials en documentaires. Discovery + werkt ook samen met UNICEF om het humanitaire fonds te ondersteunen dat kinderen over de hele wereld helpt.

Disney +

Disney + heeft tonnen Disney-shows en films voor $ 6,99 per maand. Ze zijn ook van plan door te gaan met het organiseren van Star Wars-shows zoals Mandalorian en Marvel’s WandaVision. Pixar en National Geographic zullen ook deel uitmaken van de Disney Plus-ervaring. 20th Fox Century heeft een groot aantal films die ook op Disney + zullen worden uitgebracht. Hulu en ESPN bieden een bundelbundel met Disney + voor slechts $ 12,99 per maand.

ESPN +

ESPN + heeft toonaangevende software voor wiskundige analyse, dagelijkse live-programmering en exclusieve artikelen voor $ 5,99 / maand. Het is de beste live sportstreamingservice en live verslaggeving van sportconferenties over games. ESPN + maakt ook deel uit van de Hulu en Disney + -bundel, wat een leuke bonus is.

______

READ  Met mobiele Android-controllers kunt u het meeste uit uw Microsoft Xbox Game Pass halen!

Bel voor meer informatie of nieuwsadvies, of als je een fout in dit verhaal ziet of complimenten of opmerkingen hebt [email protected].

Written By
More from Eda Greene

Pitt organiseert woensdag Sint Franciscus in seizoensopener

Pitt (0-0, 0-0 ACC) tegen Sint Franciscus (0-0, 0-0 NEC)Woensdag 25 november...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *