Voorspellingen voor Buffalo Cypress na de eerste 6 wedstrijden voor 2020-21

Na de zes openingswedstrijden van het seizoen vestigden de Buffalo Willis een bemiddelend record van 2-3-1 (vijf punten) en werden zevende van de acht Eastern Division-teams. Hoewel veel fans al op de paniekknop hebben gedrukt, is het te vroeg om de handdoek naar de nieuw uitziende Sabres te gooien.

Cypress versloeg hun tegenstanders voor het merendeel van hun wedstrijden, en de lage rangorde was vooral te wijten aan gemiste scoringskansen en tegenslagen. Buffalo haalt momenteel gemiddeld 34,8 schoten per wedstrijd, wat goed is voor de op een na grootste in de NHL, dus het is buiten bereik om het slechte startrecord de schuld te geven van een gebrek aan inspanning.

Een ander ding om in gedachten te houden is dat de Sabres tot nu toe alleen tegen de Philadelphia Flyers en Washington Capitals hebben gespeeld dit seizoen, en het is een erg moeilijk openingsschema tegen twee overeengekomen selecties om te eindigen bij de top van de zeer getalenteerde Eastern Division. Het feit dat de Sabres zich (meer dan) hun mannetje hebben gehouden in deze wedstrijden, waarbij ze meer dan twee keer de lengte van hun tegenstanders buiten het seizoen hebben uitgeschakeld, is inderdaad een indrukwekkende prestatie.

De spelers van Sabres zullen het hele seizoen niet op nul procent kunnen schieten

Een van de meest verontrustende Sabres-fans in het begin, franchise-superster Jack Eshel scoorde geen doelpunt in een van zijn eerste zes wedstrijden dit seizoen. En Eshel is niet de enige die zijn doelpunten in de eerste zes wedstrijden verliest; Rasmus Dahlin, Jeff Skinner, Brandon Montor en Cody Ecken zijn niet alleen doelpuntloos, maar ze hebben nog geen enkel punt gescoord in een wedstrijd. Eichel (23), Dahlin (19) en Skinner (18) haalden allemaal de top vijf op schoten tussen de Sabres, maar niemand was er op dit moment in geslaagd om de koekjes in de mand te doen.

Dus, Buffalo-fans, moet je al in paniek raken? Nog steeds niet.

Jack Eshel Buffalo Seasoners (Hockey Book /Amy Irvine)

Eichel, Dahlin en Skinner zijn enkele van de meest getalenteerde spelers op deze krachtige Sabres-lijst en ze zullen het hele seizoen niet op nul procent schieten. Eichel is dat nog steeds Teamcaptain in punten met zeven assists, Gemiddeld meer dan één punt per spel, dus er is minder bezorgdheid over de positie van jaar 6. Als een van de meest getalenteerde spelers in de NHL zal hij binnenkort terugkeren naar zijn lampverlichtingsmethoden. Een bekwame speler als Eshel gaat niet lang doelpuntloos, en met het team dat voorop loopt, zullen de pucks uiteindelijk binnenkomen.

Enerzijds zijn de droogtes van Dahlin en Skinner een beetje verrassend, aangezien ze zien dat ze helemaal geen punten hebben gescoord.

Dahlin en Skinner toonden het potentieel ondanks een slecht begin

Ondanks de trage start van het seizoen 2020-21, blijft Dahlin een sterke kandidaat voor een bijzonder jaar. Het is vroeg in het seizoen en hij komt uit zijn pauze van 10 maanden. Het is geen geweldige positie alsof dit jaar een zwaar regulier seizoensschema bevat, wat betekent dat slechte spelers duurder zijn, maar een trage start is een onvermijdelijk probleem voor veel spelers die al bijna een jaar niet hebben gespeeld.

Er is nog steeds veel potentieel voor Dahlin om zich dit seizoen te vestigen als de verdedigende man van de franchise, maar hij zal waarschijnlijk nog een paar wedstrijden nodig hebben om zich te vestigen. Met een gewicht van 207 pond, een stijging van 193 pond aan het begin van vorig seizoen, wil hij bouwen aan zijn grotere omvang, vaardigheid en zelfvertrouwen op het ijs en wil hij voortbouwen op zijn vorige 2019-2020-campagne, die 40 punten (vier goals, 46 assists) in 59 wedstrijden.

Rasmus Dalin Buffelcipres
Rasmus Dahlin, Buffalo Sipes (hockeyboek /Amy Irvine)

Even zinloos tijdens zijn eerste zes wedstrijden, is de droogte van Skinner vooral te wijten aan een gebrek aan geluk. Hij is dit seizoen een van de meest dominante spelers van Sabres geweest en lijkt in elke wedstrijd alleen goals te missen, of het nu gaat om over-the-line schoten, ongelooflijk reddingen van keepers of skips.

Momenteel wordt Skinner naast Curtis Lazar en Riley Sheehan vastgepind op de 4e Buffalo-reeks, en lijkt Skinner heel graag een goblin in de grid te zetten en zichzelf te vestigen als een hoofdbestanddeel van het Buffalo-menu. Hij is duidelijk gefrustreerd door het absurde aantal mislukte scoringskansen en is (letterlijk) centimeters verwijderd van de scorende uitbraak. Pucks kunnen niet voor altijd van de grid blijven.

Vanaf maandag is Al Saif slechts 2 punten verwijderd van het kwalificatiegebied. Verliezen zijn erg duur in dit intense seizoen van 56 wedstrijden, dus als de Sabres een grote duw willen maken voor hun debuut na het seizoen, moeten ze eerder dan later beginnen met het samenvoegen van de overwinningen. Het is absoluut noodzakelijk dat Eichel, Dahlin en Skinner beginnen met opnemen als dat moet gebeuren. Met een gemiddelde van drie of vier wedstrijden gepland in een typische week, kunnen twee punten van de playoff-positie snel in tien veranderen als Buffalo niet meer kansen kan maken en pucks achter in het net kan plaatsen.

Het volgende spel van The Sabres is Gepland voor dinsdagavond Wanneer ze om 19:00 ET de New York Rangers hosten.READ  Je kunt vijandige schittering uitschakelen in Diablo 4
More from Madison Garrett

Filmtips week 41 (2020): Rihanna en David Attenborough

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *