Street Fighter 6-serveronderhoud komt op 2 juni

Street Fighter 6-serveronderhoud komt op 2 juni
Street Fighter 6-serveronderhoud komt op 2 juni


Street Fighter 6 heeft vorige week zijn grootste update tot nu toe uitgebracht om de Akuma- en seizoen 2-balanspatch naar de game te brengen, en het lijkt erop dat de ontwikkelaars er binnenkort meer werk mee moeten doen.

Capcom heeft zojuist later deze week een aankomende serveronderhoudsperiode voor SF6 aangekondigd, waardoor de online systemen een aantal uren onbruikbaar zullen zijn.

Zoals vermeld in hun bericht, begint het onderhoud van Street Fighter op zondag 2 juni, beginnend om 20.00 uur PT / 23.00 uur ET en duurt tot ongeveer middernacht PT / 3.00 uur ET.


Gedurende deze tijd zal alle online functionaliteit niet beschikbaar zijn, waaronder Online Matches, Battle Center, In-Game Store, CFN, Beloningen en meer.


Capcom geeft niet duidelijk aan waar het onderhoud voor is, maar we kunnen wel een aantal goede inschattingen maken.


Wat we wel weten is dat deze keer het einde zal markeren van het Giant Attack-evenement dat nu plaatsvindt in de Battle Hub, waar spelers het tegen de SiRN Akuma kunnen opnemen, hoewel spelers nog steeds de nieuwe hoofdversie van de demon kunnen gebruiken door een aantal specifieke stappen uit te voeren.


Bovendien is het ook tijd voor SF6 om zijn volgende gevechtspas te krijgen, dus het is zeer waarschijnlijk dat dit ook een pluspunt zal zijn.


Het is ook mogelijk dat er enkele kleine oplossingen zijn voor problemen die in de nieuwste update zijn geïntroduceerd.

READ  Scarlet Nexus biedt comfortabele personages, outfits, Sakura en meer in gloednieuwe screenshotsDe regisseur van Street Fighter 6 heeft onlangs bevestigd dat de game meer dan één balansupdate zal krijgen voor seizoen 2, maar gezien het feit dat we vorige week een hele reeks aanpassingen hebben ondergaan, zal dat waarschijnlijk niet snel meer gebeuren.


Houd EventHubs in de gaten voor updates en meer informatie over wat er gaat gebeuren voor Street Fighter.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *