Street Fighter 6 wordt waarschijnlijk volgend jaar onthuld

als laatste Street Fighter V Update voor ontwikkelaars, Capcom suggereert dat we de volgende game – vermoedelijk Street Fighter VI genaamd – ergens in 2022 zullen zien. Een bericht aan het einde van de video zegt: “We komen terug met meer nieuws over de toekomst van Street Fighter.”

Als we de geruchten mogen geloven, is de volgende Street Fighter-titel al geruime tijd in ontwikkeling, terwijl Capcom Street Fighter V bleef ondersteunen met seizoensupdates en DLC-personages. De laatste van deze personages, Luke, verschijnt op 29 november.

“Voor ons was Street Fighter V een project van pieken en dalen”, zegt regisseur Takayuki Nakayama. “Maar dankzij onze fans hebben we kunnen bereiken waar we naar streefden”, vervolgt hij. “Wij, het ontwikkelingsteam, zullen deze ervaring gebruiken als springplank om door te gaan naar het volgende project.”

“We kijken ernaar uit om u volgend jaar meer informatie te geven”, zegt producent Shuhei Matsumoto.

Het lijkt er zelfs op dat het eindelijk tijd is voor een nieuw Street Fighter-gevecht. Street Fighter V bestaat nu bijna zes jaar en met alle updates die het heeft ontvangen, is het gemakkelijk om te vergeten dat het bij de lancering zwaar werd bekritiseerd vanwege het gebrek aan inhoud. Hopelijk vermijdt Capcom soortgelijke valkuilen bij de introductie van het vervolg.

Wat wil je van Street Fighter VI? Verspil uw teller niet in de opmerkingen hieronder.

READ  Firefox 86 biedt verschillende Picture-in-Picture-functies, "Complete Cookie Protection"
Written By
More from Lesley Curry
Nieuw rapport beschrijft de afwijkende rijbeslissingen achter de rampzalige Blizzard-remake van Warcraft 3 • Eurogamer.net
In januari 2020 verscheen de langverwachte nieuwe Warcraft 3-game van Blizzard, Reforged,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *