Street Fighter 6's uiterst geheime Shin Akuma heeft nu zijn eerste volledige compilatievideo dankzij Desk

Street Fighter 6's uiterst geheime Shin Akuma heeft nu zijn eerste volledige compilatievideo dankzij Desk

Kort na de officiële release werd ontdekt dat Akuma, het nieuwste downloadbare personage van Street Fighter 6, een aantal uiterst geheime dingen bevat waartoe je toegang kunt krijgen op de manier waarop je een oude game-cheat zou gebruiken met behulp van een speciale code. Als spelers aan de criteria in de strijd voldoen, krijgen ze toegang tot wat in wezen Shin Akuma is, een verbeterde versie van de nieuwe jager met extra functies en speciale bewegingen waartoe je geen toegang hebt met de standaardversie van de jager.

Het is een moeilijk proces om Shin Akuma in de strijd te krijgen, en tenzij beide spelers ermee instemmen, is er geen enkele kans dat je hem daadwerkelijk in een echte wedstrijd kunt bereiken. Shin Akuma is echter de droom van een monster in de trainingsmodus, en hij is een combo-meester kantoor Hij is verder gegaan en heeft de eerste volledige compilatievideo samengesteld voor de uiterst geheime baasversie van de nieuwste downloadbare vechter.

Om als Shin Akuma in Street Fighter 6 te spelen, moet je een aantal specifieke inputs uitvoeren tijdens een van zijn specifieke bespottingen. Begin met het uitvoeren van een bespotting op Akuma's rug, en je zult hem op de grond zien zitten en een paar seconden kalmeren.


Tijdens deze animatie moet je alle drie de stoten en drie trappen (dit zijn bespottingen in Street Fighter 6) stampen om het Easter Egg succesvol te activeren. Als je het goed doet, zie je dat Akuma rustig een enorme rijstbal tevoorschijn haalt en deze begint op te eten.

READ  Videogamekameraadschap op r/place is een les over gemeenschap


Met de gebruikelijke beschimpingen keert Akuma gewoon terug en voegt zich bij het gevecht. Maar met het paasei zie je dat hij de tijd neemt en de hele rijstbal opeet, en dan zie je een kleine flits van energie uit hem komen als hij zegt: “Ik zit vol.”


Zodra dat is gebeurd, speel je nu als Shin Akuma in Street Fighter 6. Deze versie van Akuma heeft toegang tot twee nieuwe Tier 2 Super Heroes, evenals een dubbele luchtvuurbal.


Disc verspilde geen tijd door het laboratorium in te springen met deze krachtigere versie van het oude personage om te zien wat hij allemaal kan doen op het combo-front – en hij kan zeker veel.


Direct uit de poort begint Disc met een combo met twee luchtjongleurs met de toegevoegde dubbele vuurbalmanoeuvre. De combo is uitgebreid en gebruikt Akuma's standaard level 2 super en superfire level 1 om dingen af ​​te sluiten en grote schade aan te richten.


De volgende combo in deze demo maakt gebruik van een van de speciale functies van Shin Akuma. We zien Zangief over het scherm jongleren totdat hij in het nauw wordt gedreven, en na verschillende vuurbalbewegingen gebruikt Shin Akuma Shin Akuma's Super Ground Pound Kongou Kokuretsuzan (KKZ) om grote schade aan te richten.


Er zijn hier een aantal hele coole dingen te zien, en als je een goed idee wilt van wat Shin Akuma daadwerkelijk kan doen in Street Fighter 6, dan is Desk's nieuwe compilatievideo het horloge voor jou.

READ  Exclusief: Velan Studios onthult de framesnelheid en nauwkeurigheid van Knockout City


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *