Street Fighter’s Ryu, Chun-Li en Akuma sluiten zich aan bij Ubisoft’s Brawlhalla

Street Fighter-veteranen Ryu en Chun-Li, relatief nieuw in de gravure Het is een elektronisch spel En twee Power Rangers-vechtgames, Ubisoft zal deelnemen aan Super Smash Bros. , gratis basisvechter Brawlhalla. Akuma komt naar Brawlhalla Als een speelbare vechter ook, maar het echte nieuws komt in de ingrijpende “Ryu Number”-reductie van tientallen videogamepersonages en schilder Bob Ross. (Ik zal het uitleggen.)

De Ryu .nummer Het komt het dichtst in de buurt van videogames Zes graden van Kevin Bacon uitdaging. Het getal geeft aan hoe ver Ryu is verwijderd van enig ander personage in een videogame, door te bepalen of Ryu een personage in een videogame heeft geslagen en of die persoon een ander personage heeft geslagen (of een andere vorm van contact met hen heeft gehad) in een apart spel. Gezien Ryu’s brede scala aan videogame-looks, vooral in crossover-tarief Super Smash Bros.En Het is een elektronisch spelEn Projectgebied X, en Marvel vs. games. Capcom, je kunt Ryu met bijna iedereen verbinden.

In een extreem voorbeeld associëren wiskundigen Ryu Number met Ryu Number Disco ElysiumKim Kitsuragi, bedankt voor Super Smash Bros. climaxEn MarioTijd machine, En beschaving 5.

Ryu zelf heeft een Ryu-getal van 0, terwijl Chun-Li een Ryu-getal van 1 heeft. Dankzij het verschijnen van Ryu, Chun-Li en Akuma in BrawlhallaEen hele nieuwe wereld van Ryu-nummeringsmogelijkheden met een laag geheel getal wacht op je.

Ik snap het, Brawlhalla Officieel uitgebracht in 2017, bevat de platformjager tientallen originele personages (en Ubisoft’s eigen Rayman), evenals crossover-skins voor de selectie van legendes, waaronder Teenage Mutant Ninja Turtles en Lara Croft van Tomb Raider, Shovel Knight, The Rock en John Cena Van WWE. Het is de TMNT-verbinding die Ryu dichter bij Bob Ross brengt, omdat de schildpadden ook verschenen Bij MOBA High Rise Studios raken Samen met de beroemde elegante schilder.

Brawlhalla Crossover-skins zijn ook verschenen van Tijd voor avontuur En steven universumSommigen van hen zullen ook volgend jaar verschijnen Warner Brothers Brave Cross MultiVersus. Dit betekent dat Arya Stark uit Game of Thrones Binnenkort heb je maar een Ryu van 2.

tot die tijd , Brawlhalla Fans kunnen genieten van het kijken naar Ryu, Chun-Li en Akuma in het vechtspel van hun keuze. De komst van Street Fighters valt samen met een in-game-evenement met een nieuwe modus genaamd Street Brawl, die de gezondheidsbalken van Street Fighter overneemt en andere esthetische effecten toevoegt die zijn geïnspireerd op de Capcom-vechtgamefranchise. Brawlhalla Beschikbaar op Android, iOS, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows-pc en Xbox One.

READ  Obsidian vertraagt ​​het tempo van aardse updates ten gunste van meer "zinvolle" versies
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *