PSA: verwijder de beschermkap op het glazen scherm van de OLED-schakelaar niet

Als u een bestandseigenaar bent Nintendo Switch OLED-controllerZorg ervoor dat u niet probeert de ingebouwde schermbeschermer van uw nieuwe apparaat te verwijderen.

Hoewel het OLED Switch-display technisch van glas is gemaakt, kom je er niet direct mee in aanraking. Nintendo heeft namelijk een “zelfklevende anti-dispersiefilm” aan de voorkant van het scherm bevestigd voor extra bescherming. Anti-dispersiefilms worden vaak gebruikt om te voorkomen dat glas in scherpe stukken breekt als er schade optreedt, en om te helpen beschermen tegen krassen.

De originele Switch en Switch Lite hadden die zorg niet, aangezien ze allebei plastic schermen hebben, maar het is een handige toevoeging om ervoor te zorgen dat het glazen scherm geen problemen geeft als je het kan breken.

De kans is groot dat je niet eens merkt dat het er is (zoals mijn collega Andrew Webster opgemerkt in zijn recensiebijna niet te zien). Maar Nintendo raadt duidelijk aan om het niet te verwijderen: “Pel de anti-dispersie zelfklevende film niet van het OLED-scherm van de console”, waarschuwt het bedrijf in zijn OLED Switch-gids.

Niet-verwijderbare schermcovers zijn technisch gezien niets nieuws: de Galaxy Fold heeft slecht een schermlaag lijken Net als de hoes, maar het was eigenlijk een belangrijk onderdeel van het scherm, en Samsung had vooraf screenprotectors op het scherm geïnstalleerd De hoofdlijn van Galaxy S-smartphones sinds 2019.

Nintendo heeft bevestigd dat de rand Die anti-dispersiefilm zal ook geen problemen geven met de screenprotector, als je een extra beschermingslaag wilt aanbrengen bovenop de eerder aangebrachte film. Het bedrijf verkoopt al First-Party schermbeschermer voor OLED-adapter voor $ 20, die ook een draagtas en een beschermkap voor een gewone sleutel bevat.

READ  Sachin Pilot, een zeer ongeschikte jongen
Written By
More from Aubrey Mason

MLB The Show 21 Leak verschijnt om de Xbox-release te bevestigen

Dat beloofde Sony’s studio in San Diego Februari brengt nieuwe informatie over...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *