Sumalatha Ambareesh test positief voor coronavirus na klachten van hoofdpijn, keelirritatie

Sumalatha Ambareesh test positief voor coronavirus na klachten van hoofdpijn, keelirritatie

Sumalatha AmbareeshIANS

Actrice en Mandya Lok Sabha MP, Sumalatha Ambareesh, hebben bevestigd dat ze positief is getest op coronavirus.

Sumalatha deelde haar gezondheidsgegevens op Twitter en onthulde dat ze op zaterdag 4 juli milde symptomen van hoofdpijn en keelirritatie had ontwikkeld. Ze heeft zich laten testen en de resultaten die vandaag bekend zijn geworden, zijn positief.

Ze zei dat de artsen haar hadden aangeraden om zelf in quarantaine te gaan en de voorgeschreven behandeling had gevolgd. Ze heeft de lijst van mensen die mogelijk met haar in contact zijn gekomen ook bij de overheid ingediend.

In een reeks tweets schreef Sumalatha:

Beste vrienden, ik had op zaterdag 4 juli milde symptomen van hoofdpijn en irritatie van de keel ontwikkeld. Ik besloot me te laten testen omdat ik mogelijk was blootgesteld aan COVID-19 tijdens mijn kiesdistricten en rondleidingen.

De resultaten zijn vandaag aangekomen. Het is positief met zeer milde symptomen en ik heb thuisbehandeling gekregen. Daarom heb ik mezelf in quarantaine geplaatst en de voorgeschreven behandeling doorlopen volgens de instructies van mijn arts, ‘voegde ze eraan toe.

Bij de gratie van God, Mijn immuniteitsniveaus zijn sterk en ik ben ervan overtuigd dat ik hier spoedig met al uw steun doorheen zal komen. Ik heb de Govt-autoriteiten gegevens verstrekt over de personen met wie ik mogelijk in contact ben gekomen.

Maar ik zou er toch op willen aandringen dat degenen die met mij in contact zijn gekomen, als u symptomen heeft, onmiddellijk worden getest. Laten we de oorlog tegen #Covid winnen. ‘

Sumalatha Ambareesh

Sumalatha AmbareeshTwitter

Sumalatha’s opkomst van de politiek

READ  Michigan vs Iowa - Speloverzicht - 4 december 2021

Sumalatha schreef geschiedenis door de eerste onafhankelijke vrouwelijke kandidaat te worden die vanuit Karnataka de Lok Sabha binnenging. Ze stelt zich een Huis voor dat voor 50 procent uit vrouwelijke leden bestaat.

Hoewel ze zei dat er verschillende uitdagingen waren om een ​​onafhankelijke kandidaat te zijn, beweerde het parlementslid dat het haar van de last van het slepen van de lijn van een bepaalde partij bevrijdde en de problemen van haar kiesdistrict onafhankelijk aan de orde kon stellen.

Sumalatha

Sumalatha en Ambareeshtjilpen

De 55-jarige, die haar man, Kannada-acteur-politicus Ambareesh, verloor, had vorig jaar gezegd dat haar duik in de politiek ‘puur toevallig’ was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *