Sundew, een Point-And-Click-Adventure-game voor Switch en pc, werd deze zomer aangekondigd

Sundew, een donkere en vintage indie cyberpunkgame, is aangekondigd voor de Nintendo Switch en pc en zal deze zomer verschijnen.

de zonEr is een duistere indie-cyberpunkgame aangekondigd, die deze zomer op Switch en pc zal verschijnen. Je kunt de aankondiging hieronder bekijken.

De game volgt Anna Ezobi, een politieagent met botverbetering die in een wereld leeft die haar in de steek heeft gelaten. Drones en andere geavanceerde technologieën hebben ervoor gezorgd dat je je in vergelijking daarmee ouderwets voelt. Het is een point-and-click-avonturenspel dat zich afspeelt in Shibukawa, een stad in het jaar 2054 die ellendig is geworden. Als Anna is het aan jou om een ​​complot te ontdekken. Bovendien zal ze beslissingen nemen die de mensheid voor altijd zullen veranderen.

Na vele jaren werken en vele avonturen, de zon “Eindelijk sta ik op het punt het daglicht te zien”, zei Voelam in een persbericht. “Ik zie dit spel als een wereld die spelers kunnen betreden, gevolgd door andere spellen in hetzelfde universum. Het zal mijn grootste geluk zijn om te zien dat spelers de controle over deze wereld overnemen en er zich een eigen wereld van maken.”

De game is volledig ontwikkeld door Agnes Vuillame in Frankrijk, de oprichter van 2054 Games. Ze richtte de studio afgelopen september en de zon Het was een project waar ik al jaren een passie voor had. De game is geïnspireerd op de klassieke point-and-click-avonturengames van LucasArts en Wadjet Eye Games. Hieronder kun je meer lezen over de functies van het spel.

  • Leid Anna Aesop, een cyborgagent met een duister verleden, door een wereldwijde samenzwering te ontdekken.
  • Ervaar een verscheidenheid aan personages, elk met hun eigen geheimen en geschiedenis.
  • Verken Shibukawa en de overblijfselen van de antieke wereld.
  • Neem beslissingen die het lot van de mensheid veranderen, in positieve of negatieve zin.
READ  De Amerikaanse investeerder March Capital lanceert een startfonds voor games van $ 60 miljoen

de zon Op de Nintendo Switch en pc deze zomer. Blijf in contact met DualShockers voor meer nieuws over de game en andere indiegames. Als je op zoek bent naar andere indiegames om te spelen, kun je nu onze recensie op Sunlight lezen.

Written By
More from Max Mcgee

Lavanya Tripathi ‘gooit terug als nooit tevoren’

Lavanya TripathiTwitter De Zuid-actrice Lavanya Tripathi zegt dat ze door de quarantainetijd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *