Hoe te downloaden, installeren en meer

Hoe te downloaden, installeren en meer

Apex Legends R5 Reloaded is een communitygestuurde remaster (geremasterd) van je favoriete first-person shooter, Apex Legends. Om aan de top van je spel te staan ​​en je vijanden te verslaan met R-99, is het cruciaal dat je je vaardigheden verbetert. Je kunt geen betere manier bedenken om dit te doen dan oefenen op Apex Legends R5 Reloaded doordrenkt met Flowstate.

In dit artikel wordt alles uitgelegd wat u moet weten over R5 Reloaded, inclusief waar u het kunt downloaden, hoe u het kunt instellen en meer.


Wat is Apex Legends R5 Reloaded?

Screenshot van R5 Reloaded (afbeelding via Respawn)

R5 Reloaded is een remaster van Apex, waarin de versie van seizoen 3 opnieuw wordt beleefd. Spelers willen deze versie misschien gebruiken om hun bewegingen en richten te verbeteren.

Hoewel je met R5 niet toestaat wedstrijden te spelen zoals in de reguliere versie, lijkt al het andere hetzelfde.


Apex Legends R5 Opnieuw geladen systeemvereisten

Ten eerste heb je een pc nodig waarop Apex Legends R5 kan draaien. De basisvereisten zijn als volgt:

  • Het besturingssysteem moet een 64-bits versie van Windows 10 gebruiken.
  • De aanbevolen CPU is een Intel Core i3-6300 op 3,8 GHz of een AMD FX-4350 quad-coreprocessor op 4,2 GHz.
  • Minimaal RAM-geheugen 8 GB.
  • De aanbevolen GPU is NVIDIA GeForce GT 640 of Radeon HD 7730.
  • De minimale geheugenvereiste voor de GPU is 1 GB.
  • Uw harde schijf moet minimaal 22 GB ruimte hebben.

Hoe R5 Reloaded Apex Legends downloaden?

Om aan de slag te gaan, hebt u het installatiebestand voor R5 Reloaded nodig. Bovendien moet je Flowstate ook installeren om je doel te oefenen: het uitlichten van je vijanden in Apex.

READ  Mayorkun ontwijkt concurrentie in 'Certified Loner'

Hieronder vindt u de links naar alle bestanden die nodig zijn voor de installatie, in opeenvolgende volgorde:


Hoe installeer ik R5 Reloaded Apex Legends?

Schiettrainer in R5 Reloaded (Afbeelding via Respawn)

Nadat je deze bestanden hebt gedownload, moet je de EA- of Origin-app installeren, een account aanmaken en inloggen. Zorg ervoor dat je de reguliere versie van Apex in je EA-bibliotheek hebt. Het hoeft niet op uw computer te worden geïnstalleerd. Merk op dat de reguliere versie geen invloed heeft op R5 Reloaded.

Zodra aan deze voorwaarden is voldaan, moet u de volgende stappen uitvoeren:

  • Installeer het basisspel R5 Reloaded op uw computer. Je kunt het downloaden via de hierboven genoemde link. U kunt de R5 Reloaded-installatie op een externe schijf bewaren als u dat wilt. Verplaats de map gewoon niet meer nadat deze is ingesteld.
  • Als u klaar bent, kopieert u de inhoud van het SDK-bestand naar de hoofdmap R5 Reloaded. Zorg ervoor dat u het niet in een map in de R5-hoofdmap plakt.
  • U wordt gevraagd of u ‘Bestanden wilt vervangen of overslaan’. U moet de vervanging ervan toestaan ​​door op “Bestand op bestemming vervangen” te klikken.
  • Kopieer alle bestanden in de Flowstate zip-map naar de map scripts die u kunt vinden in de platformmap in de primaire R5 Reloaded-sectie.

Hoe speel je Aim Trainer in R5 Apex Legends?

Terwijl R5 Reloaded actief is, klikt u op Maken en vervolgens op Afspeellijst selecteren. Daarna kun je “FS Aimtrainer” selecteren en het spel starten om je doel te oefenen.


Is de R5 Reloaded beter dan de reguliere versie?

R5 Reloaded is een remaster van Apex en heeft als enige doel je te helpen je spel te verbeteren. Je kunt niet van Apex genieten met R5, omdat er geen echte vijanden zullen zijn.

READ  Download Excel 2019 voor Dummies $24 - Gratis

Het is dus het beste om de twee versies niet te vergelijken, omdat ze twee totaal verschillende kanten van Apex vertegenwoordigen.

Bewerkt door
Sijo Samuel Paul


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *