Super Mario Odyssey 2 mogelijk gelekt

Dus, Super Mario Odyssey 2 Het is mogelijk al in 2019 gelekt, dankzij een anonieme 4chan-poster. Niet veel mensen zijn geïnteresseerd in geruchten en lekken van 4chan, want soms blijkt het legitiem te zijn, het meeste is onzin. Het lijkt er echter op dat de 4chan-post uit 2019 langzaamaan uitkomt. Twee jaar geleden ging iemand naar 4chan om over de toekomst te praten Mario en toekomst Sonic de egel. Destijds gooide een 4chan-poster rond de naam “vocale grenzenOp de Starfall-eilanden Deze week, bij The Game Awards, vocale grenzen Het wordt onthuld en speelt zich af op de Starfall Islands. Is dit slechts een gok? Het is mogelijk, maar er zijn verschillende herzieningen van de post, die onze eerste details over een bestand zouden opleveren Super Mario Odyssey vervolg als het waar is.

Volgens het originele bericht, Super Mario Odyssey 2 Hij heeft Luigi, wat logisch is. Verder vermeldt een 4chan-gebruiker dat de game 20 verschillende locaties heeft, en dat is het dan. Het is niet veel, maar het is meer dan niets.

Hieronder kun je het bericht zelf bekijken en het bewijs dat het de moeite waard is om op te letten:

Neem voorlopig alles hier met een korreltje zout, want zelfs als dit lek echt is, lijkt het alsof het bijna twee jaar oud is. Met andere woorden, het is verouderde informatie die mogelijk niet langer nauwkeurig is.

Op het moment van publicatie heeft Nintendo hier niets over gezegd en zal dat ook niet doen. Het geeft geen commentaar op geruchten, rapporten, lekken of iets onofficieels of speculatiefs. Als hij echter om de een of andere reden dit patroon van geen commentaar heeft uitgeroeid, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. In de tussentijd kun je hieronder meer van Nintendo’s nieuwste berichtgeving vinden:

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Om over games te praten. Wat vind je van dit oude lek van 4chan?

READ  Drie geweldige puzzelspellen voor de iPhone en iPad - One More Thing
Written By
More from Aubrey Mason
Atari VCS Hands-On: hybride pc-console met identiteitscrunch
Ackerman / CNET Zoals het legendarische merk dat zijn naam ontleent aan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *