Super Rush heeft eindelijk golf opgelost

Mario Golf: Super Rush

Mario Golf: Super Rush
schermafbeelding: Youtube

elke vrijdag, AV Club Medewerkers beginnen onze wekelijkse open discussie over gameplannen en recente gameglorie, maar de echte actie staat natuurlijk in de opmerkingen, waar we je uitnodigen om onze eeuwige vraag te beantwoorden: Wat ga jij dit weekend spelen?


Golf is niet per se een slecht spel, zoals blijkt uit het feit dat het al generaties lang een populair tijdverdrijf over de hele wereld is. maar het is een bestand Dom Een spel dat alleen wordt vervangen door het gebruik van golfkarretjes, of door alle saaie dingen waar niets gebeurt eruit te halen en te vervangen door windmolens, watervallen en piraten. Tot nu! Vorige week uitgebracht door Nintendo Mario Golf: Super Rush, het nieuwste deel in de doorlopende reeks Super Mario-sportgames, en het lijkt erop dat de ontwikkelaars van Camelot eindelijk de saaiste sportgame van de mensheid hebben opgelost.

Het is allemaal te danken aan een paar wendingen op de reguliere golfformule: een daarvan is dat Super Rush Het stelt jou en andere spelers in staat om tegelijkertijd te spelen, samen te spelen op een gesplitst scherm zonder geduldig op je beurt te hoeven wachten, of stil te zitten terwijl je tegenstanders geslagen worden na een knock-out. Een andere innovatie wordt genoemd, een die het echt verdient om in het ‘echte’ golf te worden verwerkt. golf snelheid. In deze modus gaat het erom wie bij het gat komt eersteJe moet ook naar de bal rennen in plaats van dat deze er automatisch naartoe wordt verplaatst, zoals in de meeste andere golfvideogames. Je kunt zelfs je tegenstanders uit de weg duwen of ze proberen te verslaan met speciale boosts terwijl je rent, en elk personage heeft speciale vaardigheden die je tegenstanders of hun ballen uit de weg kunnen ruimen, waardoor ze dat allemaal krijgen Mario Kart– Een voorsprong in de trant van altijd een seconde verwijderd zijn van een complete ramp.

Het is waarschijnlijk allemaal belachelijker – hoewel eerlijk Mario Kart– De gevechtsmodus is hectisch en te complex om allesbehalve chaotische chaos te zijn – maar de game over het algemeen is een bewijs van hoe goed Nintendo is in het injecteren van wat Mario karakter in deze sporten. Deze golf is nog steeds herkenbaar, zelfs met enkele van de meer bizarre opties ingeschakeld, is het gewoon een superieure versie van golf die elke andere versie van golf… dom maakt.

Ook, Super Rush Het introduceert een leuke nieuwe lijn van Mushroom Kingdom-kostuums, waarbij de meeste personages flitsende golfkleding dragen om hun tijd door te brengen met het strikken van de stropdassen. Bowser heeft een verschrikkelijk rood en zwart Guy Fieri-nummer, Peach heeft een mooie golfrok en zelfs Toad kan plezier maken door een minigolfhoed over zijn gebruikelijke paddenstoelenpet te leggen. Oh wacht, Nintendo zei dat het eigenlijk een deel van zijn hoofd is en geen hoed Een paar jaar geleden, dus Mario Golf: Super Rush Misschien is de hoed slechts een eenvoudige bevestiging in het universum van dit feit, en het is minder hilarisch dan hoed op hoed. (Deze is voor jullie scenarioschrijvers.)

READ  VS begint te heropenen naarmate de gevallen van Covid-19 dalen
Written By
More from Lesley Curry
Het schakelde over van iPhone XR naar iPhone 12 en het werd raar
Blue iPhone 12. Een vreemde genegenheid. Ze noemen het Ontwikkelingis het niet?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *