Koop een metaaldetector – Treasure Hunter Simulator is beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S.

Kun je niet iets spannenders bedenken dan de aarde afstruinen op zoek naar oude glazen deksels, hopend en biddend tot je iets waardevollers vindt? Ga en haal je metaaldetector in Treasure Hunter Simulator, wat je droomspel zal zijn.

Treasure Hunter Simulator is de nieuwste in een steeds langer wordende lijst van simulatiemissies voor consoles, voortbouwend op het genre na jaren van exclusiviteit op pc. Geprijsd voor £ 8,39 en speelbaar op zowel Xbox One als Xbox Series X | S, hier heb je de mogelijkheid om naar de meest waardevolle artefacten te zoeken, uitgerust met een betrouwbare detector die je de mogelijkheid geeft om items te verzamelen en ze vervolgens te verkopen voor het broodnodige geld.

Maar dit is geen hardcore simulator, en MD Games probeert wat meer arcade toe te voegen, hopelijk om het leuk te maken. Dankzij deze Treasure Hunter Simulator zou het een groep spelers moeten aantrekken; Degenen die volledig zijn ondergedompeld in de onthullingsscène, samen met velen die meer willen weten over hoe dingen werken.

Er is een hele reeks locaties beschikbaar om rond te dwalen in dit schattenjachtspel, waarvan er 11 allemaal prachtig met de hand zijn gemaakt. Er zullen ook meer artefacten te vinden zijn, met meer dan 100 standaarditems (hopelijk niet de 100 verschillende flessen), samen met een aantal legendarische items. Met 8 soorten metaaldetectoren die allemaal beschikbaar zijn voor gebruik en upgrades, is er gewoon iets aan Treasure Hunter Simulator dat op onze boot drijft.

Deze functies in cijfers zijn onder meer:

  • 11 prachtige handgemaakte websites
  • 8 verschillende soorten metaaldetectoren voor upgrade
  • Meer dan 100 artefacten om naar te zoeken
  • Meer dan 10 legendarische artefacten
  • Artefacten zijn te vinden in verschillende omstandigheden
  • Zoek en verzamel artefacten
  • Artefacten kunnen worden verkocht om fondsen te ondersteunen om de kosten van apparatuur te verbeteren en naar afgelegen locaties te reizen
READ  Stardew Valley 1.5 is vanaf vandaag beschikbaar op Switch, PS4 en Xbox One

Houd ons in de gaten voor onze volledige recensie ervan binnenkort. Ondertussen is de Xbox-winkel Het zal je uitzoeken met de download die je zoekt.

Spelbeschrijving:

Treasure Hunter Simulator geeft je de kans om historisch belangrijke locaties over de hele wereld te verkennen en, met behulp van metaaldetectoren, dat verleden te ontdekken door interessante artefacten te vinden en meer te weten te komen over hun historische betekenis. Met locaties verspreid over de hele wereld, moet je iets interessants en waardevols vinden in je lokale bossen om prestige en fondsen te krijgen om de uitrustingskosten te verbeteren en naar exotische en afgelegen locaties te reizen. Je kunt besluiten om de artefacten van je collectie te houden of ze te veilen om grotere afstanden af ​​te leggen of betere uitrusting te krijgen. Treasure Hunter Simulator is geen krachtige metaaldetectorsimulator, maar een combinatie van arcade en simulatie. Met vereenvoudigde detectormechanica is de game niet alleen interessant voor fans van het genre, maar ook voor casual spelers. Eenvoudige en intuïtieve gameplay-elementen in combinatie met prachtige landschappen zorgen voor een echt plezierige ervaring.

Written By
More from Vanessa Hale
Heb je een PS4 of Xbox One die stof verzamelt? Hier is wat je ermee moet doen
(CNN) – Als je het geluk hebt een PS5 of Xbox-serie X...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *