Super Smash Bros.-pakket Nintendo Switch OLED Black Friday is nu verkrijgbaar

Super Smash Bros.-pakket  Nintendo Switch OLED Black Friday is nu verkrijgbaar

Nintendo’s Black Friday 2023 is aangebroken en iedereen die op zoek is naar een Nintendo Switch OLED mag dit niet missen. Zolang de voorraad strekt, dat kan Koop de officiële Nintendo Switch OLED-bundel die wordt meegeleverd met Super Smash Bros. Ultiem en een abonnement van drie maanden op Nintendo Switch Online voor $ 350. Het pakket wordt al online verkocht bij verschillende retailers, dus als je geïnteresseerd bent, raden we je aan er snel een te bemachtigen. Houd er ook rekening mee dat zelfs als het product niet beschikbaar is voor bezorging, u mogelijk online kunt bestellen en het kunt ophalen bij uw plaatselijke winkel.

Eigendom van Amazon (via Amazon Japan) Japanse versie van dit pakket Wordt geleverd met een schattige decoratieve doos, draagtas en Smash Bros. onderzetter. Voor $ 356. En aangezien de Switch regiovrij is, krijg je dezelfde ervaring als met de Switch in Noord-Amerika.

READ  Hoe je naar de Maandimensie gaat in de Minecraft April Fools-update

De Super Smash Bros. Switch OLED is niet het enige vakantiepakket dat je nu kunt krijgen. Je kunt ook de standaard krijgen Nintendo Switch met Mario Kart 8 Deluxe en Switch Online voor $ 299. terwijl, Walmart (blauw) En doel (roze) Ontvang de exclusieve Switch Lite-bundels met Animal Crossing: New Horizons-thema die bij de game worden geleverd voor $ 200.

Buiten consolebundels bevat Nintendo’s officiële Black Friday-line-up ook deals voor exclusieve premiums. Dat is er ook Super Mario Party Joy-Con-bundel voor $ 100 Die wordt geleverd met nieuwe rood/blauwe controllers. Als je een Switch-console koopt, is deze Mario Party-bundel een geweldige manier om extra controllers te krijgen, samen met een leuke multiplayer-game voor je volgende gameavond.

We hebben hieronder een lijst opgenomen met enkele van de aanbevolen Nintendo Switch Black Friday-speldeals. Dit is je kans om enkele van de beste Switch-spellen te krijgen voor $ 30.


Black Friday-deals voor Nintendo Switch-spellen


Black Friday-deals voor Nintendo Switch-consoles

Hori Split Pad Pro - Pokemon Legends: Arceus-editie
Hori Split Pad Pro – Pokemon Legends: Arceus-editie

Er zijn ook enkele geweldige aanbiedingen voor enkele van de beste Nintendo Switch-accessoires, waaronder het Pro-model 8BitDoe de ultieme console Met oplaadstation en Hori Splitpad Pro En Ingebouwd splitpaneel-Beste Switch-controllers voor handheld-gaming. En als je een geweldige controller wilt voor retrogames op Switch Online, dan 8 BitdoSN30 Pro Het heeft een vormfactor in SNES-stijl met alle input die je nodig hebt voor moderne games.

De hier besproken producten zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redactie. GameSpot kan een deel van de opbrengst ontvangen als u iets koopt dat op onze site wordt aangeboden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *