Thanksgiving-spellen om met je gezin te spelen

Thanksgiving-spellen om met je gezin te spelen

Christina Iverson en Tracy Bennett, die puzzels maken voor The New York Times, bieden een selectie seizoensspellen aan voor lezers van New York Times Cooking. Kom samen voor een vriendschappelijke wedstrijd, ontdek interessante weetjes over de vakantie of werk samen om te zien of u anderen in uw groep kunt overtreffen. Het enige wat je nodig hebt zijn potloden, papier en vrijwilligers om gastheer te spelen en de score vast te leggen.

Ten eerste hebben we een raadspel om je tafelgenoten te leren kennen, waarvan we dachten dat we het Family F(y)ood noemden voordat we besloten Modern Turkije. een ander spel, twee feiten en een taart, Spelers wordt gevraagd leugens te ontdekken, vermengd met waarheden over de vakantie. Huisregels zijn bepalend! Je kunt in teams of individueel spelen, competitief of coöperatief, afhankelijk van de voorkeuren van je bedrijf.

Als dessert is er ten slotte een ronde en Heerlijk midi-formaat Kruiswoordraadsels die misschien tot uw zoete (of zoute) tand spreken. Als u klaar bent, kunt u hier uw antwoorden controleren.

Genieten!


Geschreven door Christina Iverson

Pak allemaal een pen en wat papier!

De aangewezen kalkoenleraar zal aan tafel een reeks vragen voorlezen. Het doel is om de vragen te beantwoorden met antwoorden die jij denkt De meeste mensen Op je bureau zal ik schrijven: Niet noodzakelijk uw persoonlijke antwoord. Na elke vraag zullen alle spelers hun gissingen hardop delen, en de Kalkoenmeester zal de antwoorden beoordelen. Geef jezelf een punt Voor elke vraag als je raadt Het meest populair Antwoord.

1. Wat is beter: licht vlees, donker vlees of tofurki?

READ  De ranglijst van voetbalwedstrijden van Notre Dame moet nog verschijnen in Fighting Irish TV # 1

2. Wat is het beste bijgerecht voor Thanksgiving?

3. Welk gerecht past niet op de Thanksgiving-tafel?

4. Wat is beter: hele cranberrysaus of gelei-cranberrysaus?

5. Wat is de beste manier om Thanksgiving-resten te eten?

6. Wat is de beste soort taart?

7. Wie aan tafel… doet waarschijnlijk een dutje na het eten?

8. …Zal hij de eerste zijn die voorstelt om snoep te eten?

9. …Wil jij als eerste de tafel verlaten om naar de voetbalwedstrijd te kijken?

10. …Zal hij de leiding hebben over het afwassen?

11. … Vind jij de beste Black Friday-deals?

12. Waar ben je dit jaar het meest dankbaar voor?


Geschreven door Christina Iverson

Een aangewezen trivia-presentator zal voor elk populair Thanksgiving-gerecht drie ‘feiten’ voorlezen. Jouw missie is om de valse waarheid van elk gerecht te ontdekken.

Het is aan jou hoe je de missie voltooit; Wij denken dat u het meeste plezier beleeft aan het bespreken van de antwoorden aan tafel. Als u zich competitief voelt, kunt u zich opsplitsen in teams of individueel strijden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *