Sushmita Sen’s broer Rajeev Sen vertelt over zijn Bollywood-debuutfilm

Sushmita Sen’s broer Rajeev Sen vertelt over zijn Bollywood-debuutfilm

Sushmita Sens-broer Rajeev Sen is helemaal klaar om zijn Bollywood-debuut te maken in de aankomende film “Iti: Can You Solve Your Own Murder?” De film geregisseerd door Vishal Mishra speelt Vivek Anand Oberoi, die ook zijn debuut maakt als producer.

Sushmita Sen’s broer Rajeev Sen.Rajeev Sen Instagram

Rajeev vertelde over de film en vertelde hoe hij zich voorbereidt op de rol.

“Ik wil dat het publiek niet alleen mijn optreden ziet, maar ook mijn rol door mij heen voelt en ervaart. Ik heb het geluk dat Vishal (Mishra) de heer is als mijn regisseur, die mij heel goed heeft begeleid bij de voorbereidingen”, zei Rajeev , eraan toevoegend dat hij “ernaar uitkijkt om met Vivek Oberoi samen te werken”.

Rajeev schrijft het personage van Rohit Vardhan in de film.

Hij belichtte zijn voorbereiding op de rol en zei: “Ik heb ‘Primal Fear’ gezien, waar ik helemaal gek op was. Het gaf me veel ideeën voor mijn aanstaande rol. Ik heb ook Ajay Devgn’s ‘Deewangi’ bekeken De manier waarop hij in de climax overging van een zachtaardige man naar een donker personage was geweldig. De film heeft me geholpen mijn personage diepgaand te begrijpen. “

Hij voegde eraan toe dat zijn zus een inspiratie was.

Rajeev Sen

Rajeev Sen.Rajeev Sen Instagram

‘Het advies van mijn zus is altijd eenvoudig maar effectief geweest. Ze heeft me gezegd dat ik me op mijn doelen moet concentreren, aan mijn vak moet blijven werken en mezelf moet blijven uitdagen’, zegt hij.

Regisseur Vishal Mishra beschreef Rohit Vardhan als een “zachtaardige en verfijnde persoon” en voegde eraan toe: “We wilden iemand die de rol kan vervullen”, en Rajeev onderging meerdere tests voordat hij de rol in handen nam.

READ  Wat je moet weten over de Rose Bowl - NBC Los Angeles

De makers lanceerden onlangs de eerste personageposter van de film met Vivek als Prabhu Singh.

De film markeert ook de terugkeer van Rajesh Roshan als componist.

Rajeev wordt gepompt door de muziek van de film. “Ik ben bezig om de lipsynchronisatie perfect te krijgen. De liedjes die op mij worden afgebeeld, zijn heel speciaal voor mij. Ik oefen veel en oefen mijn scènes. We beginnen binnenkort met onze workshops, kostuums en andere details, ‘zei hij.

‘Iti – Kun jij je eigen moord oplossen?’ draait om een ​​vrouw die tegen de klok racet om zijn eigen moord op te lossen. De film zal naar verwachting in september of oktober op de vloer verschijnen en zal in het eerste kwartaal van 2021 verschijnen.

De film is geschreven door Aabhar Dadhich samen met regisseur Vishal Mishra. Het wordt geproduceerd door Vivek Oberoi, Girish Johar, Kussum Arora, Reshabh D Saraf, Keyur Pandya en Sanjeet S Yermal. De film wordt creatief ondersteund door Prerna V Arora.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *