Switch Pro onderweg? Nintendo vraagt ​​ontwikkelaars om games ‘4K ready’ te maken,

Nintendo werkt aan een heel bijzonder plan, een artikel van Bloomberg heeft berichten ontvangen van anonieme game-ontwikkelaars waarin staat dat het Japanse bedrijf heeft gevraagd of ze hun toekomstige Nintendo Switch-games willen Klaar voor 4K kunnen maken.

Wat houdt dit precies in?

Ten eerste betekent dit waarschijnlijk dat er waarschijnlijk in 2021 een nieuwe komt Nintendo Switch waarmee games in 4K kunnen worden uitgevoerd. Dit is geweldig voor mensen die thuis een 4K-televisie hebben en nog meer willen genieten van de console van Nintendo.

Volgens de krant gaan er al maanden geruchten de ronde over deze nieuwe Switch-console Economisch dagelijks nieuws die console zou dit jaar zelfs in productie kunnen gaan om volgend jaar te worden verkocht. Deze console (nu ook wel de Nintendo Switch Pro genoemd) zou ook een verbeterd scherm hebben dunnere randen voor een betere game-ervaring onderweg.

CONTROLEER OOK: Nintendo keert Game & Watch terug met Super Mario Bros.

Zelf denk ik niet dat Nintendo exclusieve games gaat maken voor die ‘Nintendo Switch Pro’, want de Nintendo Switch is veel gekocht tijdens de coronapandemie en het zou daarom niet oké zijn om de mensen die net een Switch hebben gekregen in de verkoudheid. vertrekken.

Bevestiging

Bloomberg heeft ook contact opgenomen met een Nintendo-woordvoerder om meer informatie te krijgen over de 4K Nintendo Switch, maar zoals verwacht wilde hij daar niets over zeggen.

Nu is het gewoon een kwestie van wachten tot Nintendo het in een officieel bericht meldt. Tegenwoordig doet Nintendo dit vrij onverwachts zonder voorafgaande kennisgeving, denk bijvoorbeeld aan de introductie van Super Mario 3D All-Stars van Hyrule Warriors: Age of Calamity.

READ  Het leven van Vikas Dubey inspireert webserie 'Hanak'

Written By
More from Lesley Curry

Apple’s aankomende iPad Pro met draadloos opladen en een glazen achterkant: een rapport

Apple werkt aan een nieuwe versie van de iPad Pro met draadloos...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *