Sword of the Necromancer wordt op 10 december gelanceerd op consoles en pc via Steam

Game-ontwikkelaars JanduSoft SL en Grimorio van Games zijn verheugd aan te kondigen dat monster-oproepactie roguelike Zwaard van de Necromancer verschijnt op 10 december op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam. Versies voor PlayStation 5 en Xbox Series zullen later volgen.

Sword of the Necromancer is ook geselecteerd voor het Steam Game Festival: Autumn Edition. Ter viering is er een 24/7 livestream van de game en een speelbare demo beschikbaar tijdens het festival.

De hele week van 7 – 13 oktober zal het Steam Game Festival alle nieuwe spannende games in de schijnwerpers zetten die binnen de komende zes maanden zullen worden uitgebracht. Als onderdeel van de festiviteiten heeft Sword of the Necromancer een 24/7 livestream van de eerste twee niveaus met twee van de vijf bazen uit de game. Tijdens het festival kunnen spelers ook een speelbare demo van het eerste niveau van de game bemachtigen, met twee niveaus die daarna beschikbaar komen op 14 oktober voor geselecteerde streamers!

Sword of the Necromancer is een actie-roguelike van bovenaf met een unieke twist: je kunt elke vijand die je doodt doen herleven als een ondode volgelingen om naast je te vechten! Bovendien is er een vloeiend gevechtssysteem met een scala aan wapens en uitrusting om uit te kiezen. Terwijl je deze procedureel gegenereerde kerker afdaalt, moet je de gevolgen afwegen van welke wapens je moet uitrusten terwijl je je leger van ondoden verzamelt!

Terwijl je deze procedureel gegenereerde kerker afdaalt, moet je een aantal moeilijke, tactische beslissingen nemen. Als je in de strijd valt, verlies je al je uitrusting en de helft van je level, dus wees voorzichtig! En als je je echt avontuurlijk voelt, kun je jezelf klonen, zodat een vriend kan instappen voor een lokale coöp voor twee spelers.

READ  Heeft uw pc de vuurkracht om de Black Ops Cold War-bèta uit te voeren?
Written By
More from Max Mcgee

Peuter sterft, zusje gewond na te zijn achtergelaten in hete auto

Een driejarig meisje uit Arkansas stierf en haar kleine zusje werd in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *