Turnip Boy pleegt belastingontduiking, wendt zich tot de computer en draait zich in april om

Turnip Boy pleegt belastingontduiking, wendt zich tot de computer en draait zich in april om

Onconventioneel actie- en avonturenpuzzelspel, Raapjongen pleegt belastingontduiking, Hij zal hier binnenkort zijn. Deze onafhankelijke titel is afkomstig van ontwikkelaar Snoozy Kazoo en uitgever Graffiti Games. Alleen al het kijken naar de titel zelf geeft een goed idee van wat de spelers van plan zijn.

Bij Raapjongen pleegt belastingontduiking Spelers zullen de hoofdrolspeler, Turnip Boy, besturen die, zoals de titel suggereert, belastingontduiking pleegt en dus uit zijn huis wordt verwijderd. Van daaruit zullen spelers een gigantische missie moeten ondernemen om hun belastingen voor de zogenaamde Mayor Onion te betalen. Naarmate spelers verder komen op hun reis, zullen ze onthullen “Wat bederft deze tuingemeenschap en staat op om deze rotte plantaardige regering af te breken!” Ze zullen andere vegetariërs ontmoeten die hun grieven hebben over burgemeester Onion en zijn hoge belastingtarieven. Er zullen kerkers vol schatten zijn die spelers kunnen verzamelen om hun schulden af ​​te betalen, maar er zullen hordes vijanden en complexe puzzels zijn om als eerste te zien. Onderweg kunnen spelers ook proberen te tuinieren om planten te kopen om hen te helpen bij hun zoektocht, en kunnen ze alle belastingdocumenten die ze onderweg tegenkomen vernietigen om hun papieren spoor te wissen. Er zijn verschillende eindes beschikbaar die spelers kunnen ontgrendelen, afhankelijk van hoe effectief de belastingontduiking is gepleegd.

Raapjongen pleegt belastingontduiking Komt in april naar Steam en Nintendo Switch. Als dit echter een erg lange wachttijd is, is er momenteel een demo beschikbaar stoom-

READ  Steam's Big Adventure Event viert avonturengames in alle vormen
Written By
More from Max Mcgee

Cyberpunk 2077 hacking: hoe je de hack-minigame in Cyberpunk 2077 kunt verslaan

Meer informatie nodig over hoe het hacken van Cyberpunk 2077 werkt? Of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *