LED Magazine – HEMA start met de verkoop van slimme LED lampen

HEMA is begonnen met het verkopen van slimme ledverlichting in haar winkels. De producten worden aangeboden onder een eigen merknaam en functioneren tevens met de spraakbesturing van Amazon Alexa en Google Home.

Met de gratis HEMA smart app zijn de lampen te bedienen via telefoons en tablets. De functies variƫren van het in- en uitschakelen van de verlichting tot het dimmen, het instellen van timers en het aanpassen van de kleur van het licht. De app is te downloaden via de Google Play store of de Apple App Store.

9 verschillende lampen
Het assortiment slimme ledlampen bestaat uit 9 verschillende lampen. De collectie omvat niet alleen de standaard peren, maar ook decoratieve goudkleurige Edison-uitvoeringen en bolvormige lampen. De lampen zijn verkrijgbaar in een 5 watt uitvoering met een lichtopbrengst van 350 lumen, een 4,5 watt uitvoering met een lichtopbrengst van 450 lumen en versies van 7 en 9 watt met een lichtopbrengst van 806 lumen.

Als de gebruiker een internetverbinding heeft, kan hij of zij de lampen op elk moment bedienen, ook als hij niet thuis is.

Slimme stekker
Het HEMA Smart systeem is uit te breiden met de Smart power plug. Hierdoor kunnen ook ‘gewone’ apparaten en lampen slim werken en op afstand en op gezette tijden worden ingeschakeld.

Overname van HEMA
HEMA staat momenteel te koop en het Financieele Dagblad (FD) meldde vorige week dat de eigenaren van HEMA het uitsluitend hebben over de overname door de Nederlandse investeringsmaatschappij Parcom. Ook de familie Van Eerd – eigenaar van supermarktketen Jumbo – is bij het aanbod van Parcom betrokken.

READ  Wearables waarschuwen straks ook voor coronabesmetting
More from Madison Garrett

Ingelmunsterse Cadeaubon voor eerste 1.000 inwoners die CoronAlert – Society downloaden

De gemeenteraad van Ingelmunster steunt het initiatief van de CoronAlert-app en wil...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *