Taco Bell India geeft de Xbox Series X van 60 gelukkige fans deze maand hoe ze mee kunnen doen

Het populaire Mexicaans eten geïnspireerde restaurant Taco Bell heeft een nieuw aanbod aangekondigd dat Indiase klanten de kans geeft om een ​​nieuw gelanceerde Xbox Series X van Microsoft te winnen. Als onderdeel van de #CravingMeetsGaming-campagne die van 1 tot en met 28 februari wordt gehouden, zal het voedingsbedrijf 60 Xbox Series X-consoles distribueren, geïnteresseerde deelnemers moeten de nieuw gelanceerde Taco Bell-app downloaden en registreren. Het bedrijf voegt eraan toe dat Indiase klanten dit moeten doen. plaats een bestelling via de applicatie of via voedselbezorgcomplexen, afhaalmaaltijden of eet binnen, en ze komen in aanmerking voor de wekelijkse trekking.

Taco Bell 15 biedt elke week een Xbox Series X-console plus een Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap van zes maanden aan elke week aan. Over de ontwikkeling gesproken, zei Gaurav Borman, directeur van Burman Hospitality, de belangrijkste franchisepartner van Taco Bell in India, in een verklaring dat het bedrijf verheugd is om dit opwindende aanbod voor het nieuwe jaar aan te kondigen. “Games worden erg populair in India, en we zijn verheugd dat we 60 Xbox Series X-consoles kunnen aanbieden aan onze trouwe fans. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in onze winkels of hen aan te moedigen om te bestellen via onze onlangs gelanceerde app om te genieten van onze premium menu-items en vergroten ook hun winkansen. “.

Zoals verwacht kunnen klanten de winkansen vergroten door transacties in de daaropvolgende dagen te herhalen. Fans hoeven alleen hun favoriete Taco Bell voor 5 roepies of meer te bestellen via de Taco Bell-app (of via winkelcentra voor eten) om in aanmerking te komen voor een trekking. Het voedingsmerk zal later op de dag ook algemene voorwaarden op de site plaatsen.

Met de onlangs gelanceerde Taco Bell-app kunnen gebruikers onderweg door het menu, nieuwe releases, persoonlijke functies en het dichtstbijzijnde restaurant scrollen. De Taco Bell-app belooft ook om de klant in minder dan vijf klikken naar de betaalpagina te brengen. Het bedrijf zegt dat de intuïtieve zoekfunctie van de app gebruikers helpt bij het invoeren van de juiste gerechtnaam, waardoor het gedoe met het typen van onjuiste zoekopdrachten wordt verminderd. “Hierdoor hebben fans ook gemakkelijk toegang tot hun Taco Bell-favorieten en kunnen ze zich kwalificeren voor de wedstrijd”, voegt Taco Bell toe.

De app is gratis te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store.

READ  Halo Infinite Fans verdeeld over nieuw gerucht
Written By
More from Vanessa Hale

Dragon Quest 11 S: Definitive Edition-demo van 10 uur nu live op pc, PS4 en Xbox One

Door Dom Peppiatt, donderdag 5 november 2020 17:08 GMT Dragon Quest 11...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *