The Legend of Heroes: Zero no Kiseki for Switch uitgesteld tot 25 februari in Azië

Uitgever Clouded Leopard Entertainment en ontwikkelaar Falcom zijn de eigenaar Te laat Schakelversie van Legend of the Champions: Zero Nu Kisiki Van welke Vooraf gepland Van 18 februari tot 25 februari in Azië.

Zoals eerder aangekondigd, zal de Aziatische versie Japanse audiotracks bevatten met traditionele Chinese en Koreaanse ondertitelingsopties. Op dit moment is er geen Japanse versie aangekondigd.

Legend of the Champions: Zero Nu Kisiki Het werd voor het eerst gelanceerd voor PSP in september 2010 in Japan, gevolgd door pc in augustus 2011 in China en juni 2013 in Japan, PS Vita in oktober 2012 in Japan en PlayStation 4 in april 2020 in Japan en mei 2020 in Azië. Lees meer over het spel Hier En de Hier.

Commentaar benadering

We verwelkomen en moedigen opmerkingen over Gematsu aan. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
  • Blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, baiting of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je geen commentaar moet geven. Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals openbare intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet port.
  • Geen console-oorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de verwende tags.
  • Wees respectvol voor andere commentatoren. Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.
READ  Spotify Podz koopt om het gemakkelijker te maken om podcasts te vinden die je leuk vindt

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Lesley Curry

Zigbee op Mars! – de rand

Vandaag heb ik dat een bestand geleerd De veelzijdigheid van drones De...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *