Tahj Mowry noemt ex Naya Rivera zijn ‘eerste liefde’ in emotionele toewijding

Tahj Mowry noemt ex Naya Rivera zijn 'eerste liefde' in emotionele toewijding

Acteur Tahj Mowry is diepbedroefd over de veronderstelde dood van ‘Glee’-actrice Naya Rivera en schrijft een langdurige toewijding aan de vermiste moeder, waarin hij de schoonheid noemt als’ zijn eerste ervaring met liefde ‘.

“My sweet Naya”, begon de 34-jarige Mowry op Instagram. ‘Te zeggen dat ik er kapot van ben, zou een understatement zijn. Dit is een nachtmerrie. Elke dag wordt moeilijker. Ik hoop echter dat u gevonden zult worden.

‘We zijn samen opgegroeid’, vervolgde hij. ‘We zijn samen volwassen geworden. We hebben zoveel primeurs samen meegemaakt. Je was mijn eerste ervaring met alles; liefde, intimiteit, liefdesverdriet. We braken elkaars harten en herstelden ze vervolgens weer samen … meer dan eens. ”

Het paar exen ontmoette elkaar op de set van Mowry’s sitcom “Smart Guy” uit de jaren 90 en ging door tussen 2000 en 2004, Metro meldt.

‘Ik zal nooit aan je denken,’ vervolgde Mowry. ‘Geen enkele vrouw heeft ooit gemeten wat je me gaf of hoe je me liet voelen. Ik heb het nooit graag toegegeven, maar ik ben altijd van je blijven houden. Een deel van mij wenste altijd de dag waarop God ons weer bij elkaar zou brengen om te zijn wat we droomden dat we hadden kunnen zijn. ‘

Hij bood verder zijn emotionele steun aan de familie van Naya voordat hij de massa vroeg om te bidden dat ze zo snel mogelijk werd gevonden.

‘Naya, ik mis je heel erg. Ik wou dat ik de kans kreeg om je dat nog een keer te vertellen, maar ik geloof dat ik die kans krijg. Ik weet diep van binnen weet je altijd hoe ik me voelde. Ik kijk uit naar de dag waarop ik je mooie gezicht nog een keer kan zien en je alles kan vertellen wat ik wilde zeggen dat ik niet de kans heb gekregen om het te zeggen. Ik zal altijd van je houden. Ik heb altijd en zal altijd. ‘

READ  Brown activeert de "koud weer-toewijzing" voor de wedstrijd van zaterdag

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *