Tales of Crestoria Mobile Game brengt prachtige “The Wake of Sin” korte animatiefilm uit

De populaire mobiele titel Tales of Crestoria ontving een prachtige nieuwe The Wake of Sin-teaser-trailer, waarvan de volledige versie in oktober verschijnt.

Het populaire mobiele spel van Bandai Namco Verhalen van Crestoria, dat vorige maand werd gelanceerd na het breken van een miljoen pre-registers, ontving een prachtige nieuwe korte animatietrailer met de titel Het kielzog van de zonde. De trailer werd aangekondigd via zijn officieel Twitter-account en je kunt het hieronder ook bekijken:

De volledige versie van de geanimeerde video, geproduceerd door Kamikaze Douga, zal op 18 oktober verschijnen. Dit betekent natuurlijk dat fans van de titel iets moois hebben om naar uit te kijken terwijl ze doorgaan met het spel. De officiële beschrijving van de video staat hieronder:

Aankondiging van een geanimeerde video van 15 minuten geproduceerd door Kamikaze Douga,
de studio achter de teaser en trailer promovideo’s voor VERHALEN VAN CRESTORIA.

Deze korte geanimeerde promovideo toont de proloog van het hoofdverhaal en laat Kanata en Misella zien die op reis gaan.
Het zit boordevol spannende vechtscènes en acteerwerk van topkwaliteit.

Als je al gespeeld hebt Verhalen van Crestoriakun je genieten van de prachtige beelden van de wereld van de game, en als je nog steeds niet hebt gespeeld, maar nieuwsgierig bent naar de game, hoop ik dat je een idee krijgt van de wereld door deze video te bekijken.

Crestoria bevat eerdere hoofdrolspelers uit de franchise en is verdeeld in vier delen: hoofdverhaal, zijverhalen, personage-afleveringen en face-chat. Je kunt deze hilarische sketch bekijken die is gemaakt door de drie hoofdpersonages: Kanata, Misella en Vicious. De illustratie van de SSR Memoria Stone voor Aegis, een van de partijleden, werd ook onthuld.

De Verhalen van serie viert momenteel zijn 25-jarig jubileum. Het volgende consolespel, Tales of Arise, zou in 2020 van start gaan, maar werd uitgesteld, met name vanwege de covid-19-pandemie. Er is echter hoop, aangezien de titel onlangs in zowel Brazilië als Australië werd beoordeeld, wat duidt op een mogelijke eerdere releasedatum.

De meest recente console-release voor de serie, Tales of Vesperia: Definitive Edition die voor elk belangrijk systeem van de huidige generatie uitkwam, is het onderwerp van de gratis wallpaper hierboven. De titel die eerder dit jaar werd gelanceerd en, volgens onze eigen DualShockers-recensie, geldt nog steeds als een van de beste inzendingen in de serie.

Je kunt ook onze handige gids bekijken, met tal van trucs en tips om je op weg te helpen met het spel. En als dit je interesse wekt, kun je het spel ophalen Schakelaar, PS4, Xbox One, of Pc.


Dit bericht bevat affiliate links waar DualShockers een kleine commissie over de verkoop krijgt. Alle ondersteuning helpt DualShockers te behouden als een op zichzelf staand, onafhankelijk platform voor minder gangbare meningen en berichtgeving.

READ  GameClub gaat fase II in en importeert pc-games naar mobiel
Written By
More from Vanessa Hale

Sega brengt een nieuw spel uit met in de hoofdrol Hatsune Miku

Door Cian Maher, zondag 23 augustus 2020 22:44 GMT Sega lanceert op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *