Tall Dark Stranger scoort een nekoverwinning in Meadowlands Pace

Tall Dark Stranger scoort een nekoverwinning in Meadowlands Pace

Na een droogte van 42 jaar regeren vrouwen de Meadowlands Pace. Zaterdagavond was het de Tall Dark Stranger van trainer Nancy Takter die de 44e editie van het $ 636.650 Pace voor 3-jarigen won, iets meer dan een jaar nadat trainer Linda Toscano geschiedenis won met Best In Show.

Tall Dark Stranger (1-2), aangestuurd door Yannick Gingras, duelleerde in het stuk met Papi Rob Hanover en groef diep om de nekoverwinning te scoren in 1:47 2/5. Allywag Hanover eindigde als derde.

De overwinning van Tall Dark Stranger ($ 3) was de eerste van Takter en de tweede van Gingras in de kenmerkende race van Meadowlands.

“Ik maakte me echt zorgen op het einde van het traject, ik dacht eerlijk gezegd dat we zouden verliezen”, zei mede-eigenaar Buck Chaffee. ‘Papi Rob is een geweldig paard en voor Stranger om terug te vechten zoals hij deed, liet hij alleen zijn grit en zijn hart zien. Hij heeft die kampioen in zich. “

Eerder op de avond won Gimpanzee (3-5) op een met stokken beladen undercard de $ 464.900 Hambletonian Maturity voor 4-jarige dravers in 2:05 4/5 voor de 1 ¹ / miles-mijl afstand.

Gimpanzee ($ 3,40), getraind door Marcus Melander en aangestuurd door Brian Sears, liet zien waarom hij het best gerangschikte paard in Noord-Amerika is, omdat hij post 13 overwon om gemakkelijk de 3 ¼-lengten overwinning op Forbidden Trade te scoren.

De William R. Haughton Memorial van $ 391.300, gratis voor iedereen, werd gewonnen door Dancin Lou ($ 6), met een lengte van 1 ¼ over Century Farroh in 1:47 2/5.

READ  Je kunt Flight Simulator nu in Flight Simulator spelen

In het Stanley Dancer Memorial, dat werd opgesplitst in twee $ 142.250 divisies, wonnen Back Of The Neck (4-5) en Ready For Moni (5-2).

Back Of The Neck ($ 3,60) won zijn divisie voor 3-jarige mannelijke dravers in 1:52, terwijl Ready For Moni ($ 7,40) thuiskwam in 1:51 4/5.

Written By
More from Max Mcgee
AMD FidelityFX Super Resolution wordt nu ondersteund in mid-range pc-videogames
De ontwikkelaars achter The Medium Gaming hebben aangekondigd dat hun titel ondersteuning...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *