VALORANT-spelers slaan de ‘out of touch’-communicatieveranderingen van Riots dicht en eisen actie

Wijzigingen die Riot Games heeft aangebracht in de communicatie, de gebruikersinterface en headerbanners zijn onder vuur komen te liggen Valorant Fans roosteren ontwikkelaars boven kolen.

In recente updates, Valorant Chat na de wedstrijd werd aan de kant van de weg gegooid, gecombineerd met het verwijderen van kopborden. Riot heeft ook eindpunten geïntroduceerd, waardoor spelers kennis en sensorische overbelasting krijgen. De wijzigingen werden uitgerold via de patch van 11 april, met verschillende tweaks die oorspronkelijk de vernieuwde terugkeer van Bind naar de map-pool overschaduwden en nieuwe AFK-sancties.

Zowel professionals als modellen met arendsogen merkten uiteindelijk deze “uit de hand gelopen” veranderingen op en scheurden de rel aan flarden. In de Reddit-post van 13 aprilomdat er geen veilige schijf was.

Volgens de ontevredenen Valorant Fans, Riot hield niet eens rekening met gebruikersinvoer voordat mods werden verzonden. Sommigen beweerden dat de veranderingen alleen bedoeld waren om de ontwikkelaars “druk te laten lijken” en in feite “geen voordelen” aan de titel te geven.

Riot’s post-game chat-veranderingen – waarvan velen het erover eens waren dat ze gewoon “raar” zijn – lijken ontworpen voor een minder giftige game-ervaring, maar het lijkt erop dat ze het moeilijker kunnen maken om overtredende spelers te rapporteren. Valorant Fans smeekten Riot om chatten na de wedstrijd op zijn minst een optie te maken in Instellingen in plaats van het gewoon te wissen.

Zelfs die-hard fans noemden ze ‘The Apprentice Changes’.

Riot draaide deze veranderingen terug achter Bind’s grote onthulling, wat ertoe leidde dat fans de tweaks pas dagen later opmerkten. AFK’s strafwijzigingen maakten ook de fanbase boos, met spelers die kritiek hadden op de verhoogde straf voor spelers die niet meedoen aan wedstrijden.

READ  Azure Striker Gunvolt 3 komt deze winter naar pc

Deze veranderingen hebben zeker een paar veren verstoord, maar de ontwikkelaars moeten nog reageren. We zullen waarschijnlijk moeten wennen aan wat er op dit moment voor ons ligt.

maar ik hoop, Valorant Spelers zullen binnenkort enkele antwoorden krijgen.

More from Madison Garrett
Bereid uw Samsung Galaxy-telefoon voor om Android 12 . te updaten
Het zal niet lang meer duren voordat de eerste Samsung-telefoons de upgrade...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *