Target stopt tijdelijk met de verkoop van Pokemon en Sports Trading Cards in winkels vanwege veiligheidsoverwegingen

vorige week, Een doelpunt in Wisconsin Hij werd opgesloten nadat een man fysiek was aangevallen door vier anderen voor sportruilkaarten.

“De veiligheid van onze gasten en ons team is onze topprioriteit”, zei Target in een verklaring aan CNN. “Uit uiterste voorzichtigheid hebben we besloten om de verkoop van MLB-, NFL-, NBA- en Pokémon-ruilkaarten in onze winkels tijdelijk op te schorten, met ingang van 14 mei.”

Het bedrijf zei dat de kaarten nog steeds online beschikbaar zouden zijn.

Ruilkaarten zijn de afgelopen maanden enorm gestegen tijdens de Covid-19-pandemie.

In december 2020 werd de zeldzame Charizard Pokémon Card – met een minimumbod van $ 50.000 – voor $ 360.000 verkocht via Goldin Auctions. Een andere auto werd verkocht voor ongeveer $ 400.000 Eerder dit jaar, Vertelde het veilinghuis aan CNN dat ze in de loop van de pandemie een waardestijging hadden gezien.

Sportkaarten kenden een vergelijkbare stijging.

Begin februari werd een Michael Jordan-basketbalkaart voor beginners in de oorspronkelijke staat verkocht voor een recordbedrag van $ 738.000 op een veiling bij Golden Auctions. Precies hetzelfde item ging voor ongeveer $ 215.000 Nog maar een paar weken geleden.

“Er is in de bedrijfsgeschiedenis nog nooit een tijd als deze geweest”, vertelde Ken Goldin, oprichter en CEO van Goldin Auctions, in februari aan CNN.

Walmart zei dat het doorgaat met het verkopen van ruilkaarten in winkels, en een woordvoerder vertelde CNN dat de retailer een toename van de vraag van klanten naar hen heeft gezien.

“We identificeren eventuele wijzigingen die nodig zijn om aan de vraag van de klant te voldoen en tegelijkertijd een veilige en plezierige winkelervaring te garanderen”, zei een woordvoerder van het bedrijf in een verklaring aan CNN.

Vóór de laatste zet van Target beperkte de winkel kaartaankopen tot slechts één item per dag, en zei dat gasten de hele nacht in de rij stonden om ruilkaarten te krijgen. CNN aangesloten WISN gemeld.

Target zei niet wanneer de kaarten weer in winkels zouden gaan verkopen.

READ  De modulaire gaming-pc van Razer Tomahawk is eindelijk een echt product

Julia Horowitz van CNN heeft bijgedragen aan dit rapport.

Written By
More from Lesley Curry

Handgemaakte Jibbitz for Crocs duiken op op Instagram

Veel objecten zien er goed uit als ze in een paar Crocs...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *