Tarisland is aangekondigd voor zowel pc als mobiel

Tarisland is aangekondigd voor zowel pc als mobiel

Locojoy Games heeft onthuld dat de volgende game, Tarisland, later dit jaar voor zowel pc als mobiel zal verschijnen.


Locojoy Games, de uitgever van indiegames, heeft deze week onthuld dat het zijn volgende game zal uitbrengen Tarisland Voor zowel pc als mobiele platforms. Voor het geval je deze game nog niet hebt gezien: dit is een gloednieuwe MMORPG die zich afspeelt in een fantasieland waar je de vrijheid hebt om overal heen te gaan en alles te doen in een rijke speeltuin vol vechtklassen en verschillende rassen om uit te kiezen. Ze hebben elk hun eigen speelstijlen waarmee je kunt strijden om PvE-content en nieuwe PvP-uitdagingen. We hebben meer details en de nieuwste trailer hieronder, aangezien de game later in 2023 wordt uitgebracht.

Krediet: Locojoy Games

Bij de geboorte van het universum zouden er drie oergoden zijn geweest, Leith, Acheron en Moira. Ze waren vaag verbonden met het begin en einde van de planeten, alleen met verschillende waarden en perspectieven – totdat het leven werd geschapen op een planeet genaamd Taris, die aanleiding gaf tot het drievoudige conflict.Tenzij de dreiging van Acheron wordt gestopt, zal Taris vallen.Het speelt zich af tegen deze achtergrond waar spelers aan hun avontuur beginnen. de enorme spelwereld van Tarisland.Verschillende biomen, omgevingen en beschavingen, elk met hun eigen cultuur, zorgen voor een rijke speeltuin vol verschillende rassen, van populair tot onbekend.Een verscheidenheid aan 10 verschillende spelmodi bieden nieuwe missies en manieren voor spelers om elke hoek van de diverse en boeiende wereld van Taris te verkennen.”

Spelers kunnen kiezen uit negen verschillende klassen, elk volledig aanpasbaar, waardoor ze de flexibiliteit hebben om hun personages aan te passen aan hun eigen voorkeuren en individuele speelstijlen – twee soorten specialisatie en meer dan 40 talenten bieden extra opties voor elk.Verdere aanpassing is mogelijk met behulp van verschillende uitrustingssets, aanpassing Gratis voor attribuutpunten en een uitgebreide selectie outfitcombinaties of rijdieren. Wees cool door liedjes op het juiste moment uit te voeren om teamgenoten te ondersteunen, tactisch het krijger-timingzwaard te slaan voor extra effect of allesverslindend vuur te ontketenen – het is de keuze van de speler! Daarna vormgeven aan hun karakter Op deze manier kunnen spelers samenwerken om felle en actievolle gevechten aan te gaan in een van de vele raids.Alleen door slim gebruik van strategie en de gecombineerde vaardigheden van het team kunnen elke uitdaging worden overwonnen en grote beloningen worden verdiend. “

READ  Baldur's Gate 3 is de eerste game die me halverwege chaos-RPG's tegenkwam, en dit voelt als de toekomst van RPG's

Geplaatst in: Games, Indiegames, Videogames | Oriëntatiepunt: Indie Games, Locojoy Games, Tarisland

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *