Team USA-Australië is afgelast vanwege protocollen

De basketbalwedstrijd voor heren tussen de VS en Australië die gepland stond voor vrijdag 16 juli als warming-up voor de Olympische Zomerspelen van 2021, is geannuleerd vanwege COVID-19-protocollen. eerder vandaag Shams Al Shaaraniya meldde van The Athletic Dat zowel Bradley Beal als Jeramy Grant onderworpen zijn aan gezondheids- en veiligheidsprotocollen, ook al is Grant niet positief getest op COVID. Inmiddels is bekend dat de wedstrijd van vrijdag om dezelfde reden is afgelast.

Annulering is in dit geval zinvol, omdat het spel in wezen zinloos is, terwijl het risico op blessures voor beide teams dat niet is.

Adrian Wojnarowski van ESPN verklaarde ook dat Bale niet zal terugkeren naar de Olympische Spelen en dat Team USA hem zal willen vervangen.

Het Amerikaanse team staat tot nu toe op 1-2 in het oefenduel en verloor van Nigeria en Australië voordat het Argentinië versloeg.

Devin Booker, Khris Middleton en Jrue Holiday zullen naar verwachting eind 2021 toetreden tot Team USA. De NBA-finale, om de uitgeputte line-up te versterken.

READ  Pokemon Sword And Shield: Crown Tundra introduceert een zeer nuttig nieuw item
More from Madison Garrett

Apple macOS 11.2.2 releases met een bugfix voor MacBooks

Apple heeft een nieuwe update voor Mac-software uitgebracht. In dit artikel laten...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *