De prestatievergelijkingen van de PS5 en Xbox Series X zijn indrukwekkend

De prestatievergelijkingen van de PS5 en Xbox Series X zijn indrukwekkend

Sony Interactive Entertainment claimde dit PS5 versus Xbox Series X Vergelijkingen van spelprestaties zijn “zeer impactvol” en kunnen de koopbeslissing van een koper beïnvloeden. Dit argument maakte deel uit van Sony’s reactie op de Britse Competition and Markets Authority (CMA), waarin het zijn teleurstelling uitsprak over de verandering van hart aan de kant van Microsoft.

Vergelijkingen tussen de PS5 en Xbox Series X hebben een “hoog” niveau van sociale conversatie

Sony voerde aan dat als Microsoft Activision Blizzard en zijn eigendommen zou verwerven, het geen reden zou hebben om ervoor te zorgen dat Call of Duty-games volledig gebruik maken van exclusieve PS5-functies zoals DualSense-haptics. Hij stelt ook dat Microsoft een inferieure versie van Call of Duty op PS5 zou kunnen uitbrengen.

Binnen een week na de release van Modern Warfare II vergeleek Leading Analyst Digital Foundry de prestaties op PlayStation 5 en Xbox Series X en S, Sony boeken. Studies tonen aan dat dit soort vergelijkingen een enorme impact hebben. Het niveau van sociale conversatie rond consoles en games is erg hoog.”

Sony voegde eraan toe dat Call of Duty niet kan worden vergeleken met Minecraft omdat de laatste “blokkerige” graphics heeft, wat betekent dat het niet kan worden gebruikt om de technische mogelijkheden van de console te demonstreren.

De Capital Markets Authority neemt deze maand een definitief besluit over de voorgenomen fusie met Microsoft Activision.

READ  Zijn de finales beschikbaar op Xbox Game Pass?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *