Telangana op overstromingswaarschuwing: Reddingsteams en helikopters staan ​​paraat terwijl de regio zich schrap zet voor een overstromingsachtige situatie

Telangana rains: Hyderabad flooded, choppers on standby; alert sounded due to heavy rains

Screenshot van de video van helikopters die 12 boeren redden die gestrand waren tijdens overstromingen in het district Jayashankar-Bhupalpally in Telangana, gedeeld door minister van Binnenlandse Zaken G Kishan Reddy.@ kishanreddybjp / Twitter

In Telangana heeft de regen zich naar delen van de staat gehesen, waardoor een waarschuwing in de staat is vereist. Terwijl Hyderabad is uitgevaardigd in Hyderabad, zijn alle voorbereidingen voor reddingsoperaties in de staat begonnen. Ook zijn helikopters en reddingsteams ingezet.

Door de onophoudelijke regenval in de staat in de afgelopen drie dagen zijn delen van Hyderabad overstroomd. Zaterdag werden 12 boeren in helikopters gered door autoriteiten die gestrand waren tijdens overstromingen in het district Jayashankar-Bhupalpally.

Hoog alarm in Telangana

Zaterdag had Telangana CM Chandrasekhar Rao de autoriteiten gevraagd alert te blijven vanwege aanhoudende regenval. Tanks, kanalen en beekjes lopen over in de staat. In een persbericht werd ook vermeld dat in delen van Hyderabad wegen onder water kwamen te staan.

Warangal en Karimnagar werden als bijzonder vatbaar beschouwd. De administratie heeft helikopters paraat voor reddingsmissies in de staat. De regen zal naar verwachting ook de komende dagen aanhouden.

KCR

Om verdere onderhandelingen uit te sluiten, kondigde KCR aan dat er nu nog maar 1.200 werknemers in TSRTC zijn.IANS

12 boeren zaten vast in landbouwvelden in het dorp Kundanpally, in het district Jayashankar-Bhupalpally in Telangana. De boeren werden gered via helikopters Minister van Binnenlandse Zaken G Kishan Reddy zei op zondag: “12 boeren die gestrand waren in overstromingen in Kundanpally, Jayshankar Bhupalapally dist van Telangana, werden met onze @ IAF_MCC helikopter / helikopter overgevlogen en veilig naar huis gered.”

In het district Mulugu werd de afgelopen 24 uur de hoogste regenval geregistreerd, namelijk 227,5 mm, uitgegeven door de Telangana State Development Planning Society. Wateroverlast in laaggelegen gebieden wordt ook voorspeld.

READ  Het Amerikaanse consulaat in Chengdu sluit officieel als vergelding voor de sluiting van Houston
Written By
More from Aubrey Mason

Worstelend Gary Sanchez ‘meer in de strijd’ nu

Tegen de tijd dat de Yankees hun 8-4 overwinning op de Rays...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *