Telltale Games brengt fans op de hoogte van The Wolf Among Us 2 en meer

Telltale Games sloot haar deuren in 2018, het personeel van de studio ontslaan en de productie van de titels in ontwikkeling bekorten. Toen werd het merk nieuw leven ingeblazen in een verrassende overname door LCG Entertainment. De twee mannen, Jamie Ottilie en Brian Waddle, die aan het hoofd stonden van de nieuwe Telltale Games, kondigden aan dat hoewel de ontwikkelaar de rechten had verloren op een aantal van de eigendommen waarop de games waren gebaseerd, hij nog steeds toegang had tot een paar IP’s, evenals zijn eigen originele spellen.

Dat omvat de Fables-serie van het Vertigo-label van DC Comics, wat betekent dat in 2019 Telltale Games kondigde aan dat The Wolf Among Us 2 had de productie hervat. Sindsdien hebben fans weinig updates ontvangen. Vandaag heeft de ontwikkelaar een verklaring vrijgegeven via Twitter.

“We weten dat u enthousiast bent om meer te horen over TWAU2. En we kijken ernaar uit om u meer te vertellen wanneer de tijd rijp is ”, schreef een woordvoerder van Telltale. “Wat we kunnen zeggen is dat we het hele seizoen in één keer aan het ontwikkelen zijn en er is nog meer te doen voordat we klaar zijn om te laten zien wat de toekomst biedt voor de Fabletown-bende. Het is gewoon nog geen tijd. “

Later in de verklaring voegde de ontwikkelaar toe: “En geloof ons, als de tijd rijp is, zullen we VEEL hebben om over te praten.”

Dit is geen opwindende update, maar het is zeker geruststellend om dat te horen The Wolf Among Us 2 is nog in productie. Het voegt ook wat extra zekerheid toe, aangezien we nu weten dat het seizoen in één keer ontwikkeld wordt. Telltale’s episodische spelformaat veroorzaakte problemen in het verleden, en De levende doden‘s laatste seizoen was bijna nooit voltooid vóór een interventie van Skybound Games.

READ  Amerikaans coronavirus: gevallen top 5 miljoen, met vijf staten die meer dan 40% van het totaal uitmaken

Dit is van begin tot eind zeker een ongebruikelijk verhaal geweest, dus een stille update is niet slecht. Hoewel aan bepaalde games een einde is gekomen vanwege auteursrechtkwesties, lijkt het erop dat andere in de toekomst kunnen worden aangekondigd.

More from Madison Garrett

Opstapeling van frustratie: vrijdag wordt er ziekmelding gemeld

Het aandeel ziekmeldingen is het laagste van de reguliere werkweek op vrijdag....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *