Mistwalker Boss is niet geïnteresseerd in het nieuw leven inblazen van oude studiogames

Eerder deze week hoorden we hoe een mobile exclusive het doet Fantasian Mogelijk het laatste project Voor Final Fantasy De maker en Mistwalker Boss, Hironobu Sakaguchi, is voordat hij zich terugtrekt of op zijn minst even uitblaast.

In hetzelfde VGC-interview werd Sacaguchi gevraagd of zijn bedrijf games zoals remake zal maken Het laatste verhaal​ Hoewel er op dit moment geen plannen zijn, voelt hij zich persoonlijk meer aangetrokken tot nieuwe ideeën die originele verhalen en werelden laten zien.

The Last Story bevat Wii iets van een cultstatus. Als beide delen van de Fantasian eenmaal zijn uitgebracht, heb je dan enige interesse om het opnieuw te masteren of opnieuw te maken, of zelfs andere Mistwalker-spellen zoals Blue Dragon of Lost Odyssey?

Om eerlijk te zijn, er zijn momenteel geen plannen voor remakes. Hoewel het recyclen wordt genoemd, betekent de hoeveelheid inspanning en middelen die het vereist dat er in wezen geen verschil tussen beide is [developing] Een remake versus een geheel nieuwe game, en persoonlijk zou ik mezelf meer aangetrokken voelen tot het idee om een ​​ander origineel verhaal of wereld te creëren, of iets nieuws te bouwen.

Afgezien van The Last Story, dat in 2012 lokaal op de Nintendo Wii verscheen, heeft Mistwalker in de loop der jaren aan andere projecten gewerkt, zoals Ash: Oude hitteverzegeldEn Blue Dragon PlusEn Blue Dragon: Awaken Shadow En Away: Shuffle Dungeon Voor Nintendo DS.

Zoals vermeld in de vraag hierboven, Xbox 360 exclusives zoals de blauwe draak En The Lost Odyssey Het waren ook enkele van de grootste games van het bedrijf. Zou je willen dat een van de oude Mistwalker-games nieuw leven wordt ingeblazen als een remake of remake, ook al is de kans klein dat dit gebeurt? Laat hieronder een reactie achter.

READ  Australische grensgemeenschap werd in tweeën gesplitst door coronavirusvergrendeling
Written By
More from Aubrey Mason

Top 5 beste games van 2020 volgens Ralph Beentjes

Nintendo had geen betere releasedatum kunnen uitkiezen voor Animal Crossing: New Horizons....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *