UK Retailer Box onthult Xbox Series X-vervangingsplannen voor december

Origineel verhaal (wo 25 nov, 2020 14:00 GMT): Deze voorraadaankondigingen komen momenteel dik en snel! Britse detailhandelaar Box.co.uk heeft zijn plannen voor Xbox Series X-aandelen in december onthuld, waarbij de console op twee verschillende datums beschikbaar zal zijn.

De winkelier heeft zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S op voorraad op de 7e en 14e van december, maar de zaken zijn een beetje anders dan uw standaardaanvulling – u moet zich registreren voor een stembiljet om kans te maken er een te bemachtigen.

Box.co.uk (registreer u voor het Xbox Series X-stembiljet)

Box.co.uk (registreer u voor het Xbox Series S-stembiljet)

“Box.co.uk ontvangt de tweede en derde serie van Xbox Series X-aandelen op 7 en 14 december. Registreer je e-mail om een ​​kans te maken om een ​​eenheid voor jezelf te bemachtigen.

Alle verzamelde e-mails worden in een stembiljet ingevoerd, waarbij gelukkige deelnemers een uitnodiging ontvangen om de Xbox Series X op tijd voor Kerstmis te kopen. “

Box zegt dat het dit systeem gebruikt om klanten een eerlijke kans te geven om de Xbox Series X en Xbox Series S te kopen, terwijl het er ook voor zorgt dat zijn website online blijft vanwege de enorme vraag.

Deelnemers aan de stemming zijn niet gegarandeerd een Xbox Series X of S – alle beschikbare voorraad wordt willekeurig toegewezen en degenen die succesvol zijn, worden gecontacteerd (vermoedelijk per e-mail) om de betaling uit te voeren.

U vindt meer informatie op Box.co.uk. Laat het ons weten als u hoopt een van deze hieronder te bemachtigen.

Written By
More from Vanessa Hale

Tactische Sci-Fi RPG “We the Carers” is aangekondigd voor Xbox-consoles – We are the Carers

We Are The Caretakers is een sciencefiction-RPG die tot doel heeft het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *