UK Retailer Box onthult Xbox Series X-vervangingsplannen voor december

Origineel verhaal (wo 25 nov, 2020 14:00 GMT): Deze voorraadaankondigingen komen momenteel dik en snel! Britse detailhandelaar Box.co.uk heeft zijn plannen voor Xbox Series X-aandelen in december onthuld, waarbij de console op twee verschillende datums beschikbaar zal zijn.

De winkelier heeft zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S op voorraad op de 7e en 14e van december, maar de zaken zijn een beetje anders dan uw standaardaanvulling – u moet zich registreren voor een stembiljet om kans te maken er een te bemachtigen.

Box.co.uk (registreer u voor het Xbox Series X-stembiljet)

Box.co.uk (registreer u voor het Xbox Series S-stembiljet)

“Box.co.uk ontvangt de tweede en derde serie van Xbox Series X-aandelen op 7 en 14 december. Registreer je e-mail om een ​​kans te maken om een ​​eenheid voor jezelf te bemachtigen.

Alle verzamelde e-mails worden in een stembiljet ingevoerd, waarbij gelukkige deelnemers een uitnodiging ontvangen om de Xbox Series X op tijd voor Kerstmis te kopen. “

Box zegt dat het dit systeem gebruikt om klanten een eerlijke kans te geven om de Xbox Series X en Xbox Series S te kopen, terwijl het er ook voor zorgt dat zijn website online blijft vanwege de enorme vraag.

Deelnemers aan de stemming zijn niet gegarandeerd een Xbox Series X of S – alle beschikbare voorraad wordt willekeurig toegewezen en degenen die succesvol zijn, worden gecontacteerd (vermoedelijk per e-mail) om de betaling uit te voeren.

U vindt meer informatie op Box.co.uk. Laat het ons weten als u hoopt een van deze hieronder te bemachtigen.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox zou volgende maand in maart op Bethesda te zien zijn

Microsoft bereidt zich misschien voor om een ​​evenement te organiseren dat gericht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *