The Elder Scrolls V: Skyrim komt naar Xbox Game Pass voor Android, samen met zes andere titels | Lidwoord

Voor het geval het nog niet op voldoende platforms beschikbaar was, The Elder Scrolls V: Skyrim kan nu worden gespeeld op uw mobiele telefoon via de cloud en stream deze via Xbox Game Pass Ultimate voor Android.

Skyrim, oorspronkelijk uitgebracht in 2011, is de vijfde inzending in Bethesda’s populaire RPG-serie, The Elder Scrolls. Hierin speel je als een heldhaftig personage genaamd de Dragonborn die op zoek gaat naar Alduin, een oude draak waarvan werd voorspeld dat hij de wereld zou vernietigen. Deze versie van de game is de Special Edition, een heruitgave die in 2016 werd gelanceerd met verbeterde visuals en modding-mogelijkheden voor consoles.

Deze toevoeging is er een die niet als een grote verrassing komt, dankzij de overname van Bethesda en ZeniMax Media door Microsoft in september, waardoor elke game van de uitgever op Xbox Game Pass kan worden uitgebracht. Het kan slechts een kwestie van tijd zijn voordat Morrowind en Oblivion ook op mobiel beschikbaar komen via cloud-streaming.

My Friend Pedro, Beholder: Complete Edition, Code Vein, Neoverse, Mørkredd en MotoGP 20 komen deze maand ook naar Xbox Game Pass voor Android. Deze zullen naar verwachting allemaal op 17 december op het programma verschijnen, dat is aanstaande donderdag. The Elder Scrolls V: Skyrim wordt een paar dagen eerder gelanceerd, morgen op 15 december.

Dat is ook het vermelden waard Xbox Game Pass biedt nog steeds drie maanden Ultimate aan voor £ 1, zodat je voor die kleine toegangsprijs in elke game van de service kunt springen op Android-, pc- en Xbox One- en Series X | S-platforms. Je kunt er hier meer over lezen en de app bekijken in de Google Play voor Android store.

READ  Starfield is dit jaar uitgebracht als Xbox Exclusive

We hebben onlangs onze lijst bijgewerkt van elke game op Xbox Game Pass met ondersteuning voor aanraakbediening, dus zorg ervoor dat je dat controleert als je op zoek bent naar een meer traditionele mobiele ervaring.

Written By
More from Vanessa Hale

Madden NFL 22-quiz van Electronic Arts op Xbox

Er gaan geruchten over een speciale Xbox-versie van de NFL De Madden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *