Het Twitter-account van Overwatch maakt gamers walgelijk door te posten over de voeten van helden … alweer

gepubliceerd: 23-02-2023 T01:31:27

bijgewerkt: 23-02-2023 T03:48:10

Overwatch Twitter plaagde gamers opnieuw door foto’s te plaatsen van de voeten van in-game personages, deze keer om te pronken met Hanzo’s in sandalen geklede tenen.

De persoon die verantwoordelijk is voor het Overwatch Twitter-account lijkt zijn innerlijke Quentin Tarantino de vrije loop te laten terwijl hij opnieuw foto’s van de voeten van de held plaatste om gamers te walgen.

Deze keer spreidden ze Hanzo’s voeten uit de huid van zijn nieuwe cupido. In de nieuwe look is het personage te zien rocken wat de speler liefdevol omschrijft als Bethlehem 7. Een spel met het naamgevingssysteem van Jordanian Airlines.

Artikel gaat verder na aankondiging

Verrassend genoeg is dit niet de eerste keer. Twitter account een keer geplaatst Een zeer verdachte close-up van de voeten van Poseidon Ramatra. Vraag de spelers om te “discussiëren”. Natuurlijk reageerden velen onmiddellijk met walging.

De San Francisco Shock Twitter reageerde“Ik kan niet geloven dat ik negen maanden lang met mijn ogen in de baarmoeder heb geslapen toen ik deze tweet zag.”

En nogmaals, velen reageerden op de absurditeit van het officiële Overwatch Twitter-account dat de voeten van hun personages plaatste.

Kanton ambtenaar Het Twitter-account antwoordde koel: “Dit is verkeerd.” en de Eeuwige Vegas Het account tweette: “Je had dit niet moeten tweeten.”

Twitter-gebruiker wees erop Ze vergaten te vermelden dat Cupido Hanzo een sandaalbroekje draagt.

Artikel gaat verder na aankondiging

Natuurlijk is dit allemaal gewoon voor de lol en niet bedoeld om serieus te worden genomen. Het team achter Overwatch heeft al plannen om de game nog beter te maken als onderdeel van een nieuw derde seizoen.

Seizoen 3 heeft al behoorlijk wat gekte gehad, met de release van een dating-spin-off gebaseerd op de personages, Loverwatch. Werk samen met One Punch Man om Doomfist in Saitama te veranderen. En een manier om te vissen op de nieuwe kaart van het Antarctisch Schiereiland.

Bekijk voor het laatste gamenieuws en updates onze volledige Dexerto-verslaggeving hier.

READ  Jacob deGrom's kijk op de openingsdag van Mets, Cy Young-verdediging
More from Madison Garrett
NBA Finals 2021 – Milwaukee Bucks kreeg de ‘Khris Middleton-game’ toen ze die het meest nodig hadden
Milwaukee – Wanneer zullen we een bestand zien? Chris Middleton Spel? Van...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *