The Last of Us-lekken gaan over in een overstroming, waardoor toegankelijkheid en console-indelingsopties worden onthuld

Gisteren kregen we een beetje Lekken bijt Voor de onlangs aangekondigde Naughty Dog-remake van het eerste deel van The Last of Us, die naar PlayStation 5 en uiteindelijk pc komt. Nu gingen de poorten echter heel goed open.

Tegenwoordig staat het internet vol met allerlei nieuwe informatie over het spel, inclusief details over toegangsopties en besturingslay-out.

Als je spoilers wilt vermijden, zijn sommige ervan in de onderstaande tekst opgenomen – dus beschouw dit als een teken om iets anders op Eurogamer te lezen als je dat wilt.

Joel in de remake van het eerste deel van The Last of Us vergeleken met de geremasterde versie.

Het laatste lek van The Last of Us kwam van de mede-oprichter van XboxEra Nick Bakerdie verschillende screenshots en fragmenten uit The Last of Us Part 1 nam en deze de hele nacht met de wereld deelde.

We hebben het spel nu van dichterbij bekeken Console-indeling, die alle verwachte opties bevat voor zaken als melee, richten, rennen, klimmen, enz. Baker ging verder met te zeggen dat het spindoel zou worden ondersteund.

Daarnaast deelde Baker ook een uitgebreide lijst met: Toegankelijkheidsfuncties (dat komt met een blik op het spelmenu) dat beschikbaar zal zijn.

Er zijn veel opties die je zou verwachten, vooral na de verbazingwekkende catalogus met functies in The Last of Us Part 2. Volgens de bron van Baker kun je het gezichtsveld en de cameratrilling van de game aanpassen aan de behoeften van degenen die lijden van reisziekte. Er is ook een kleurenblindheidsmodus, schermvergroter en aanpasbare bedieningselementen.

Net als bij deel 2 is er ook een optie om puzzels over te slaan en geluidssignalen te bestrijden.

READ  Halo Infinite's eerste multiplayer-bèta begint op 29 juli

Baker heeft ook een bestand gedetailleerd Hoe toe te passen? dat zal beschikbaar zijn. Resolutiemodus “geeft de voorkeur aan resolutie boven framesnelheid”, renderend in 4K en gericht op 40 frames per seconde. Ondertussen is de prestatiemodus ingesteld op 60 fps en heeft deze een dynamische resolutie.

Er zijn ook enkele nieuwe screenshots en screenshots die zijn gedeeld.

Een sectie We hebben de werkbank van The Last of Us Part 1 bekeken, waar Joel zijn wapens opwaardeert. In vergelijking met eerdere werkbanksecties heeft dit meer details (wat echt te verwachten is).

ander pinnen Toon Joel en Ellie in vechtenmet zowel hardcore aanvallen als vechten en het gebruik van flessen door de kamer te gooien om afleiding te creëren.

Baker verklaarde dat de beelden “ogenschijnlijk niet in HDR zijn vastgelegd. Een beetje beter, maar nog niet aangeraakt, dus ik denk dat het een opnameprobleem is.”

Naughty Dog is ongelukkig genoeg geweest dat het verschillende opmerkelijke lekken heeft gehad voor zijn games. De The Last of Us Part 1 onthuld is gelekt Een paar uur voordat het officieel werd onthuld.

Ondertussen vonden cruciale plotelementen in The Last of Us Part 2 hun weg online voordat de game werd uitgebracht, waardoor de community van de game volledig reageerde.

Written By
More from Lesley Curry
HomeKit-hubs beperkt tot HomePod en Apple TV in iOS 16
Apple heeft ingesteld Hernieuwde focus op HomeKit Dit jaar met iOS 16,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *