Halo Infinite ‘Firefight’ met behulp van campagne-AI in Forge is ‘bovenaan je interesse’

Er is geen Halo Infinite Firefight-spelmodus, maar een vraag aan 343 Industries over Halo Infinite Forge suggereert dat er ergens langs de lijn tools zijn voor fans om zelf Firefight te maken via een AI-campagne. Er zijn geen officiële beloften of data voor dit alles, maar het toont eens te meer aan dat 343 zich bewust is van wat de gemeenschap wil, en voortdurend beslist wat toe te voegen aan de FPS-spel En wanneer.

Sommige ontwikkelaars van 343 Industries verzamelden zich op het communityplatform tijdens het Halo World Championship in Seattle, waar ze spraken over feedback van de gemeenschap en toekomstige plannen voor Multiplayer-spelen meer.

Enkele van de belangrijkste opmerkingen zijn afkomstig van Michael Schur, hoofd van Design Forge en Creative Director van Multiplayer Tom French, die tijdens het evenement de vraag van een fan beantwoordt over de mogelijkheid om ooit zoiets als Firefight in Forge te creëren. Vervolgens leidde hij dit team het podium op om de ‘Vraag over kunstmatige intelligentie voor de campagne’ te beantwoorden [in Forge]”.

“Dat is top van mijn gedachten, ik kan er natuurlijk niet veel over praten. We hebben het allemaal gehoord, we hebben de boodschap luid en duidelijk gehoord”, zegt Shore.

Zoals in Halo 5 toen mensen erachter kwamen hoe ze bots daar konden neerzetten [Forge] En ze zeiden: “Idioten hebben hier AI”, en ik dacht: “Dit is een toren, omdat hij niet beweegt”, voegt French eraan toe. Hij zei toen dat de robots niet konden bewegen vanwege NavMesh (destijds), en legde uit hoe 343 Industries dingen in de loop van de tijd bouwde voordat hij de persoon die de vraag stelde vertelde dat Firefight in de loop van de tijd naar Forge zou komen.

READ  Aliens heeft eindelijk een solo-actiehorrorspel

We hebben het volledige Halo Infinite Forge-community stage-interview voor je hieronder geknipt, als je meer van het team wilt horen.

De Franse vermelding van Halo 5 herinnert aan hoe spelers een manier bedachten om een ​​aantal elementaire agressieve AI te programmeren via de Forge-modus van de game, die (op papier) liet zien hoe spelers hun eigen Firefight-achtige modus konden creëren. Blijkbaar heeft 343 hier iets soortgelijks mee naar huis genomen, door te zeggen dat spelers in de loop van de tijd, zodra alle relevante tools zijn geïntroduceerd, in staat zouden kunnen zijn om zoiets als Firefight te maken.

Houd er rekening mee dat dit een standaard is in plaats van een belofte, wat aangeeft dat 343 momenteel geen plannen heeft om toe te voegen aan de Firefight-modus zelf, in plaats daarvan zich te concentreren op andere ontwikkelingsgebieden.

Als u op zoek bent naar meer Halo Infinite-nieuws, vindt u hier recent nieuws over: Halo oneindige wedstrijd XP Het systeem wordt geleverd in een winterupdate, waarvan 343 zegt dat het is afgestemd om sneller tot rust te komen dan het op uitdagingen gebaseerde systeem. De Nieuwe Halo Infinite multiplayer-modus van Certain Affinity wordt ook “iets groots en nieuw” voor de serie.

Written By
More from Max Mcgee
Diablo 2 Resurrected releasedatum – Wanneer is de gesloten bèta
Wat is de releasedatum van Diablo 2 Resurrection? Een van de meest...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *