The Outer Worlds komt deze maand naar Steam

The Outer Worlds, de sci-fi RPG-spel van ontwikkelaar Obsidian Entertainment, komt precies een jaar nadat het voor het eerst werd uitgebracht naar Steam. Spelers die hebben gewacht op de ruimte spel om de storefront van Valve te raken, hoef je niet veel langer geduld te hebben, zoals De releasedatum van The Outer Worlds Steam is 23 oktober.

Obsidian maakte de aankondiging op Twitter, waarin staat: “Het bestuur is verheugd u te kunnen meedelen dat er vacatures voor werknemers via Steam opengaan [October 23]! Je dienst begint over 2 weken, spacers, dus begin vandaag met je voorbereidingen! ” Een link naar de Steam-pagina wordt verstrekt, waar u het actie-avonturenspel. Er wordt geen prijs vermeld, maar verwacht dat het tussen de $ 50 en $ 60, of het equivalent in uw valuta, ligt, in overeenstemming met de kosten in de Epic Games Store en Microsoft Store.

Als je niet bekend bent: The Outer Worlds is een RPG voor één speler die zich afspeelt in een hyperkapitalistische alternatieve toekomst waarin megabedrijven het zonnestelsel regeren. Het is erg op keuzes gebaseerd, terwijl je door facties en gemeenschappen navigeert en besluit of je vrede of verdere conflicten wilt bevorderen. Het is in dezelfde geest als ontwikkelaar Obsidian’s Fallout: New Vegas, met veel retro-technologie en gitzwarte humor, maar gekruist met enkele actie-RPG-elementen waaraan de studio werkte. South Park: The Stick of Truth.

Onze Dustin Bailey genoot van het spel in zijn recensie, schrijven: “Net als de mogelijke beloningen van een leven aan de rand van de melkweg, is The Outer Worlds, ondanks enkele ontberingen onderweg, een reis die het ondernemen waard is.” De eerste DLC, Gevaar op Gorgon, uitgebracht in september, en zal vermoedelijk worden opgenomen of beschikbaar zijn op Steam.

Obsidian zette Honey, I Shrunk The Kids-sim Geaard uit op Early Access in juli, met regelmatige updates, en een roadmap, sinds. De volgende grote release van de studio, Skyrim-achtig RPG Toegegeven, was onthuld tijdens de zomer.

READ  Riders Republic aangekondigd | PC-nieuws op New Game Network

Written By
More from Max Mcgee

BCCI ACU-team onderzoekt bevestigingspin Ravinder Dandiwal

De politie van Punjab arresteerde maandag Ravinder Dandiwal, die naar verluidt betrokken...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *