The Pistons vs the Lakers – Spelsamenvatting – 6 februari 2021

Engelen – – LeBron James Hij scoorde acht van de 33 punten in de tweede verlengingsperiode, Anthony Davis Hij voegde 30 punten toe en de Los Angeles Lakers namen nipt wraak op het verlies in Detroit vorige maand, met een overwinning van 135-129 op de onderbezette Pistons op zaterdagavond.

Dennis Schroeder scoorde 22 punten en acht assists in de vierde opeenvolgende overwinning in de NBA Champions League sinds hij negen dagen eerder 107-92 verloor van de Pistons.

De Lakers behaalden 23 omzetten hoger in het seizoen, bliezen een voorsprong van 17 punten en verspilden veel kansen om de organisatie te winnen. James ‘enige glans in de tweede extra tijd voorkwam dat Los Angeles 5-18 pistons vegen, die ze zonder speelden Derek stond op En de Blake Griffin Op de tweede avond van een opeenvolgende reis eindigt een achtdaagse excursie aan de westkust.

“Geef ze de eer”, zei Lakers-coach Frank Vogel. “Ze bleven hard spelen, en ze werden heter van achter de boog. We deden de dingen niet goed genoeg, en ze konden weer in de wedstrijd komen.”

Even nadat James de startschop had geslagen bij de aftrap in dubbele verlengingen, maakte hij een krachtige drievoudige zet met 1:17 aan de linkerkant en voegde hij een stap achteruit van 27 voet toe met 34 seconden te spelen.

James zei: “Ik was klaar om te gaan.” “Ik ben 36 jaar oud, en … mijn hart is op dit punt in mijn carrière nog twee keer onhoudbaar. Ik heb thuis een fles wijn klaarstaan ​​om geopend te worden, en ik heb het nog twee keer uitgesteld.”

READ  Grote klap voor Indiase IT-professionals: Donald Trump tekent order dat het inhuren van H1-B-visumhouders voor federale contracten verbiedt

Jeremy Grant Hij scoorde 32 punten en Josh Jackson Hij voegde er 25 van zijn 28 aan toe na de pauze voor de Pistons, die opnieuw een onwaarschijnlijk sterk optreden maakten tegen de elite in de NBA. Dillon Wright Hij scoorde 22 punten in het vierde opeenvolgende verlies van Detroit sinds zijn overwinning op Los Angeles.

“We kunnen er zeker op voortbouwen”, zei Wright. “Als we de kampioenen meenemen om de verlengingen te verdubbelen, betekent dat dat we elke avond met iedereen in deze competitie kunnen concurreren.”

Jackson leidde de rally van de Pistons terwijl de Lakers doelpuntloos gingen in de laatste 4:06 van de organisatie. Hij legde het 3,1 seconden voor de wedstrijd vast in een rijworp en James miste een hoekschop op de bel.

De Lakers misten negen schoten op rij tijdens een doelpuntloze dia die bijna zes minuten duurde en zich uitstrekte tot de eerste verlenging. Maar Alex Caruso Hij scoorde vijf snelle punten om Los Angeles weer binnen te krijgen, en Davis sloeg de bal 18,1 seconden voor de wedstrijd voordat Grant het zweven op de bel miste.

Rose was inactief voor wat coach Duane Casey omschreef als persoonlijk, temidden van wijdverspreide commerciële geruchten die de voormalige Knicks-speler in verband brachten met de Clippers.

Griffin ging ook zitten om uit te rusten op de tweede avond van een wedstrijd op rij, maar de overgebleven Pistons sloegen nog steeds 16 driepunters en verscheurden het beste verdedigende team van de NBA in hun beste prestatie van het seizoen.

READ  In de hoofden van de nieuwste AL East-rivaal van de Yankees

“Ik was trots op de manier waarop de jongens speelden,” zei Casey. “Er zijn veel educatieve situaties voor jonge spelers en onze mannen om te spelen tegen een geweldig team als de Lakers. We hebben geen marge voor fouten, maar we proberen te bouwen aan inspanning, solidariteit en mentale weerbaarheid.”

TIP-INS

Pistons: Detroit versloeg de 76ers, Celtics, Heat, Suns en Lakers. … de voormalige doelman van Lakers Allemaal Mykhailiuk Hij scoorde drie driepunters tijdens het spelen van 39 minuten.

Lakers: Vogel kreeg in het tweede kwartaal een technische fout door de controverse over het contactverbod Marc Gasol. Nadat de Lakers om een ​​videobeoordeling hadden gevraagd, werd het gesprek teruggedraaid. … Kentavius ​​Caldwell Bob Hij scoorde vier punten in 42 minuten.

volgende

Pistons: Host de Brooklyn Nets op dinsdag.

Lakers: Host de Oklahoma City Thunder maandag.

——

More from Madison Garrett

Digitale cursussen en ondersteuning bij Bibliotheek Oisterwijk

De computer is in het dagelijkse leven niet meer weg te denken....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *