Xbox-games met goud hebben een extra gratis game die je waarschijnlijk hebt gemist

Xbox Games With Gold voor februari bevat een extra gratis game die je misschien hebt gemist. Voor de maand februari kunnen Xbox Live Gold-abonnees downloaden Versnellingen 5En de vampierEn de DandaraEn de Indiana Jones en het graf van de keizerEn en De verloren planeet 2 Vrij. Dit is niet alles. In de Verenigde Staten is dat de complete en officiĆ«le line-up. Echter, in Zuid-Korea Red Faction: Armageddon Het is ook gratis. Natuurlijk is deze gratis game vergrendeld achter een Xbox Live Korea-account, maar het aanmaken van zo’n account is niet alleen gratis, maar ook vrij eenvoudig.

Wat de game zelf betreft, het is een Xbox 360-game die via achterwaartse compatibiliteit kan worden gespeeld op Xbox One en Xbox Series X. Voor degenen die het niet weten: Red Faction: Armageddon Hij debuteerde in 2011 via THQ en Developer Volition, een team waar hij het meest bekend om staat Rij van de heiligen Serie. Third-person shooter en de vierde aflevering in Rode factie Series ontving de game gemengde beoordelingen, waardoor de Xbox 360 71-versie op Metacritic beschikbaar was.

Natuurlijk ziet Xbox 360 2011 met 71 op Metacritic Free er misschien niet uit als stelen, maar de game kost meestal $ 30, dus het is in ieder geval een flinke besparing.

Zoals alle hierboven genoemde games, kun je ze, als je ze eenmaal hebt gedownload, voor altijd bewaren zolang je een actief Xbox Live Gold-abonnement hebt. Als uw abonnement verloopt, verliest u de toegang tot de game totdat u zich weer abonneert. Natuurlijk, als de service eindigt, verlies je waarschijnlijk ook de toegang tot deze spellen, maar op dit moment is er geen reden om aan te nemen dat dit binnenkort zal gebeuren.

READ  Skyrim helpt Xbox Game Pass om december sterk af te sluiten

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox, Xbox One en Xbox Series X te maken heeft – inclusief niet alleen het laatste nieuws, maar ook de laatste geruchten, rapporten, lekken en deals – klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Live Gold-abonnees op Series X en Xbox One hebben twee nieuwe gratis games

v Xbox Live Gold-abonnees op Xbox Series X en Xbox One kunnen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *