Steam MOBA in Genshin-stijl trekt 20x meer spelers aan dan verwacht

Steam MOBA in Genshin-stijl trekt 20x meer spelers aan dan verwacht

Deels League of Legends, deels Genshin Impact, deels Fortnite: eeuwige terugkeer Het is een MOBA met een verschil. Hoewel dit klinkt als een behoorlijk genresoep, heeft Nimble Neuron met succes Fortnite-crafting gecombineerd met de kunststijl van Genshin Impact en top-down LoL-actie en iets echt unieks gecreëerd. Geloof me niet? Nou, het is moeilijk om ruzie te maken met de eeuwige terugkeerstatistieken.

Op zijn hoogtepunt was Eternal Return goed voor 50.000 gelijktijdige spelers tijdens zijn vroege toegangsperiode – een aantal dat niet de moeite waard is om over te grijnzen. In een gesprek met PCGamesN gaf Seunghoo Kim, CEO van Nimble Neuron, toe dat deze cijfers het team schokten, dat zoiets niet had verwacht.

“We zijn echt verbaasd en dankbaar voor de interesse en passie van onze eerste supporters sinds de Early Access-periode,” vertelde Kim aan PCGamesN. “In eerste instantie hoopten we alleen op de 2000 MCU en we waren verrast dat er zoveel inzendingen waren!

Toen we echter tegelijkertijd 50.000 spelers bereikten, werden we overweldigd. We wisten dat we de top hadden bereikt met de hulp van bekende influencers die onze game speelden; maar we wisten ook dat onze game in early access was, en het was nog niet klaar voor de schijnwerpers. We hadden het. Een lange reis om de game te maken die we voor ogen hadden met een enorme schare fans die we nooit eerder hadden verwacht.’

Een deel daarvan is ongetwijfeld te danken aan de perfecte mix van MOBA-actie, anime-actie en survivalgames van Eternal Return. De ontwikkelaars probeerden ze echter niet simpelweg samen te voegen — Kim bevestigt dat Nimble Neuron ernaar uitkijkt om iets nieuws te creëren.

READ  Nieuwe roguelike deck builder is Slay the Spire met combo's, nu speelbaar

“In plaats van te proberen de drie bovenstaande games te combineren, zijn we begonnen met de beelden en het Battle Royale-concept van de originele ‘Black Survival’ IP,” zei Lee.

Vervolgens probeerden we erachter te komen hoe ze in de 3D-ruimte passen. We hebben ons laten inspireren door het verzamel-, knutsel- en overlevingsaspect van het MOBA-genre en probeerden dit te combineren met de intense gevechten die de AOS- en Battle Royale-genres bieden.

“Onnodig te zeggen dat het niet gemakkelijk was omdat we zeven alfatests, open bètaversies en twee jaar vroege toegang hebben doorstaan ​​terwijl we luisterden naar onze loyale en gepassioneerde community. We zullen Eternal Return nog een tijdje blijven verbeteren met onze community komen!”

Animatie meisje met blauw haar in een badpak geknield op het strand met een sterrenstaf met een meisje in roze achter haar in een rubberen ring en een meisje met grijs haar in een zwart badpak.

Onderdeel van deze afstemming is het verwijderen van enkele en dubbele modi, die beide zijn aangepast terwijl de ontwikkelaars uitzoeken hoe ze opnieuw kunnen worden gecombineerd. Ze komen terug, maak je geen zorgen; Het kan enige tijd duren.

Zelfs zonder dat is de eeuwige terugkeer echt, werkelijk leuk spel. Ik ben verre van geobsedeerd door Eleven en haar enorme hamburgerstaf, en hou ervan om gozers in het gangpad te slaan. ik zou voorstellen Geef het een draai – Het is een welkome afwisseling van het ervaren van het totale bloedbad van de LoL Arena, dat is zeker.

Als je houdt van de kleurrijke illustraties en geanimeerde wereld van Eternal Returns, raad ik je aan onze lijst met de beste anime-spellen te bekijken voor meer fantasierijk plezier. We hebben ook een heleboel andere multiplayer-spellen als je zin hebt in iets dat lijkt op Fortnite en Apex Legends.

READ  Xbox Game Pass wordt verrassend nieuw spel en grote release voor 2020

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *