Browns verliest top 4 ontvangers voor de wedstrijd van zondag vs. Jets na ontmoetingen in de herstelpool

Verschillende Browns-spelers bevonden zich onlangs in het herstelzwembad van het team met linebacker BJ Goodson, die zaterdag hoorde dat hij positief testte op COVID-19, en de NFL had een video waarop te zien was dat ten minste één van die spelers een masker niet correct droeg tijdens een andere interactie. , per bronnen.

Die ontmoetingen brachten de NFL ertoe om al die spelers – inclusief vier van de vijf ontvangers op Cleveland’s actieve selectie – te bestempelen als risicovolle nauwe contacten, waardoor de Browns werden gedwongen ze op de reserve / COVID-19-lijst te plaatsen en hen buitenspel zetten voor de wedstrijd van zondag tegen de Jets.

Het delen van de herstelpool – die een warm en koud bad omvat – is op zichzelf geen overtreding van COVID-protocollen. Maar de medische experts van de NFL kijken naar de cumulatieve tijd, afstand, maskergebruik en ventilatie in het gebied waar de blootstelling aan een positief individu plaatsvond, en als de drempelwaarde in twee of meer van die vier categorieën wordt overschreden, wordt dit bestempeld als een hoog risico nauw contact. .

Brede ontvangers Jarvis Landry, Rashard Higgins, Donovan Peoples-Jones en KhaDarel Hodge belandden zaterdag op de reserve / COVID-19-lijst, samen met Goodson en linebacker Jacob Phillips. De enige ontvanger die overblijft op het actieve rooster is Marvin Hall, die geen moment voor de Browns heeft gespeeld sinds ze hem een ​​paar weken geleden van ontheffingen claimden. Ze verhoogden ontvangers Ja’Marcus Bradley en Derrick Willies, evenals linebacker Montrel Meander, van de oefenploeg.

De NFL heeft herhaaldelijk gezegd dat het wedstrijden om competitieve redenen niet zal uitstellen of annuleren, inclusief een team dat op één positie wordt uitgeput of weggevaagd. Nu, net als de quarterback-situatie van de Broncos vorige maand, zullen de Browns een spel spelen zonder hun vier beste ontvangers.

More from Madison Garrett

Columbia struikelt in chippy laatste wedstrijd op Pine Grove | Sport

PINE GROVE – In de meest buitengewone voetbalseizoenen had het voetbalteam van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *