The Unfinished Swan en meer

Aan ik belde we kiezen elke maand een nieuw topspel dat voor ons opvalt. We hebben ook enkele speltips voor je. Dit zijn de beste iOS-games van september 2020.

Beste iOS-games van september 2020

1. iPhoned game van de maand: The Unfinished Swan

In The Unfinished Swan ontdek je de wereld op een bijzondere manier. Alles om je heen is wit, dus je hebt geen idee waar je bent of waar je heen moet. Door met verf te gooien, wordt duidelijk waar muren en andere obstakels zijn.

Het spel gaat over een kind genaamd Monroe. Zijn moeder was een schilder die haar schilderijen nooit afmaakte. Toen ze stierf, stond het weeshuis waar Monroe terechtkwam hem toe om één schilderij te nemen. Hij koos voor The Unfinished Swan.

Op een nacht werd hij wakker en zag dat de zwaan van het schilderij was verdwenen. Kleine voetafdrukken liepen van het schilderij naar een kleine deur. Met het penseel van zijn moeder in de hand gaat Monroe door dat deurtje op zoek naar de zwaan.

Lees verder na de advertentie.

Boordevol creativiteit

Al gooiend met verf ontdek je een heel nieuw verhaal in deze witte wereld. Niet voor niets is alle kleur verdwenen. Een koning dacht dat geen enkele kleur goed genoeg was voor zijn prachtige tuin.

Dit verhaal heeft een directe impact op de wereld. Want zodra de koning ervoor kiest om schaduwen te schilderen, zie je ineens de omgeving vol vormen. Later voegt het spel zelfs kleur toe en gaat het niet meer om het vinden van de weg, maar om het verhaal volgen en puzzels oplossen.

READ  Video: Maak kennis met de Hori Flex, een Nintendo Switch-console die is gebouwd met het oog op toegankelijkheid

The Unfinished Swan is geen lang spel. U zult er waarschijnlijk over meer dan een uur doorheen zijn. Maar in dat uur weet de game je telkens weer te verrassen door nieuwe elementen toe te voegen. The Unfinished Swan barst van de creativiteit en zet je ook creatief aan het denken om vooruit te komen.

The Unfinished Swan is een beetje ouder. In 2012 werd de game uitgebracht voor consoles en pc en later overtrof de gamestudio zichzelf met het prachtige What Remains of Edith Finch. Hopelijk kunnen we die game te snel op onze iPhone spelen. Tot die tijd is The Unfinished Swan in 2020 nog steeds een waanzinnig leuk spel om van te genieten.

The Unfinished Swan

Annapurna Interactive

2. The Last Campfire (Apple Arcade)

The Last Campfire is een ontroerend avonturenspel van de mensen achter de grote game No Man’s Sky. Deze keer neemt het team het een stuk kleiner. Je volgt een wezen dat in een vreemde wereld is beland. Hij moet daaruit ontsnappen. Dit doe je door gevaren te vermijden en puzzels op te lossen. Zowel platte puzzels als puzzels in de omgeving zelf.

The Last Campfire weet de balans tussen vertederend en uitdagend heel goed te bewaren, wat resulteert in de game die je urenlang zal vasthouden en een avontuur dat lang blijft hangen.

Het laatste kampvuur

Hallo spellen

3. EVE Echo’s

De oneindig grote game EVE is nu speelbaar op je iPhone. EVE Echoes is een geweldige online game met een enorm universum, waarbij de verhalen door de spelers zelf worden gemaakt. Deze wereld binnenstappen met je kleine ruimteschip is overweldigend, maar het is het meer dan waard om te ontdekken wat deze plek voor je in petto heeft.

READ  Na het testen van Covid positief, zegt zanger SPB: 'Bel me niet om erachter te komen hoe het met me gaat'

4. A Monster’s Expedition (Apple Arcade)

In A Monster’s Expedition ben je een monster dat vertrekt op wat eens de aarde was. Hij hopt van eiland naar eiland, maar kan alleen vooruitgang boeken als hij bomen op de juiste manier tussen de eilanden plaatst.

Hij kan die bomen duwen en rollen, maar als ze eenmaal rollen, kan hij ze niet meer tegenhouden. Je moet dus goed puzzelen. Komt u niet verder? Dan ga je gewoon een andere kant op!

De expeditie van een monster

Draknek Limited

5. Kuifje heeft ze op een rijtje gezet

‘Kuifje heeft ze op een rij’ is niets wat je nog niet eerder hebt gezien, maar het is de leuke Kuifje-versiering die het spel tot een must maakt. Vooral om uw kinderen vertrouwd te maken met Kuifje, Kapitein Haddock, Bobby en meer personages.

In het spel sleep je drie blokken van dezelfde kleur naar elkaar toe om ze weg te spelen. Door puzzels op te lossen, ontgrendel je allerlei locaties die Kuifje kan ontdekken.

Kuifje heeft ze op een rijtje

5th Planet Games Development ApS

Meer spellen

Is dit nog niet genoeg? We duiken elke maand de App Store in om vijf nieuwe games te ontdekken. Bekijk ook onze lijst met de beste iOS-games van augustus en 15 beste Apple Arcade-games. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om volgende maand vijf nieuwe games in je mailbox te ontvangen. Of download de iPhone app via onderstaande button.

Written By
More from Aubrey Mason

alle grote PS4-games in één video

Nostalgie: alle belangrijke PS4-games in één video Huis ” Nostalgie: alle belangrijke...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *