The Witcher: Monster Killer, nu verkrijgbaar; Hoe gratis te downloaden op iOS en Android

de goochelaar: De franchise maakt de sprong naar augmented reality met Monster Slayer, nu gratis beschikbaar voor mobiele telefoons met Android en iOS; Hoe te downloaden The Witcher: The killer beast Nu beschikbaar op iOS- en Android-apparaten. Deze nieuwe versie brengt het merk naar mobiele augmented reality, alsof het Pokémon GO is. De enige verandering in de Niantic-titel is dat we van Pokéballs naar Silver Swords en Sorcery zijn gegaan. De teksten zijn vertaald in het Spaans.

We moeten je eraan herinneren dat het spel gratis is (F2P), d.w.z. gratis om te spelen, maar met microtransacties erin. Op Android-systemen moet een versie vanaf 7.0 en hoger zijn geïnstalleerd; Op iOS is versie 12.0 of hoger vereist. Om het te installeren moet u minimaal 1,9 GB vrije ruimte op uw mobiele telefoon hebben.

Tijdens de eerste dagen van de release kun je Kaer Morhen’s Steel Sword krijgen, een gratis bonus die de opgedane ervaring met 10% verhoogt voor elk verslagen monster. Je weet dat je het hebt als je de inventaris van je personage binnengaat.

Dit is The Witcher: Monster Slayer

The Witcher: The killer beast is een augmented reality-verkenningsspel dat je uitdaagt om een ​​elite monsterjager te worden”, legt de functionarissen, Spocco, uit in de officiële beschrijving. “Terwijl je de echte wereld verkent, zal elke stap je dieper in een duister fantasie-avontuur brengen als geen ander .”

Zodra u het spel start, verschijnt u op uw echte locatie in de wereld. Om je heen zie je monsters die je verslaat om hun trofeeën te krijgen. De huisdieren bestaan ​​uit 78 monsters verdeeld in drie verschillende soorten: basic (37), zeldzaam (25) en legendarisch (16). Sommige komen rechtstreeks uit de videogametrilogie, terwijl andere niet voor spelers worden uitgerold.

READ  Hoe Aadhaar-kaart downloaden zonder mobiel nummer?
Written By
More from Eda Greene

Stadia voor Android TV scoorde 50.000 downloads in twee weken

Na maanden van anticipatie is Stadia eindelijk beschikbaar op Android TV, en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *