WWE Racing Showdown beschikbaar op Google Play: registreer je vooraf en ontvang een gratis beloning

Door: Tech Desk | New Delhi |

Bijgewerkt: 1 december 2020 13:46:41 uur


Spelers kunnen kiezen uit een selectie van WWE Superstars, WWE RAW Legends, NXT en SmackDown uit elk tijdperk. (Afbeelding: Play Store)

WWE Racing Showdown is een nieuwe mobiele game die is ontwikkeld door JetSynthesys en binnenkort beschikbaar zal zijn op Android en iOS. De game is nu beschikbaar gemaakt voor Android-gebruikers om zich vooraf te registreren. Met de game kunnen spelers hun favoriete WWE Superstar kiezen en met andere WWE-sterren op fietsen racen. Dit alles terwijl je andere racers slaat en schopt, net als Road Rash, alleen met de toevoeging van Nitro-boost.

Spelers kunnen kiezen uit een selectie van WWE Superstars, WWE RAW Legends, NXT en SmackDown uit elk tijdperk. Dit omvat spelers als The Undertaker, Hulk Hogan, John Cena, Roman Reigns, Seth Rollins, Jinder Mahal, Becky Lynch, Sasha Banks en meer. Je krijgt ook te zien hoe de personages hun beroemde afwerkingsbewegingen uitvoeren.

Naast de brede selectie aan personages, kunnen spelers ook de motoren aanpassen waarop deze personages tegen elkaar racen. Je kunt ook spelen in de online multiplayer-modus, waar je racet en vecht tegen andere spelers van over de hele wereld.

Geïnteresseerde Android-gebruikers kunnen zich voor de game registreren via de Google Play Store. Je hoeft alleen maar te zoeken naar WWE Racing Showdown in de Play Store, de app te selecteren en op de knop “Pre-registreren” te tikken. Alle gebruikers die zich vooraf voor de game registreren, worden ook aangemeld om een ​​pre-registratiebeloning te ontvangen, die het bedrijf nog moet specificeren. De beloning wordt aan de game toegevoegd wanneer je deze op de lanceringsdatum downloadt.

READ  Komisch point-and-click-avontuur There Is No Game: Wrong Dimension vandaag beschikbaar op mobiel | Lidwoord

De game is momenteel alleen beschikbaar voor pre-registratie en het bedrijf heeft er geen lanceringsdatum voor gespecificeerd. Gezien de eerdere lanceringen van JetSynthesys-games, kunnen we echter verwachten dat deze vrij snel beschikbaar zal zijn.

Notitie: De game moet nog worden vermeld in de Apple App Store.

Express Tech is nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@expresstechie) en blijf op de hoogte van het laatste technische nieuws.

📣 De Indian Express is nu op Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@indianexpress) en blijf op de hoogte van de laatste krantenkoppen

Download voor al het laatste technologienieuws Indian Express-app.

© IE Online Media Services Pvt Ltd

Written By
More from Eda Greene

Hoe u de HappyChick-emulator op uw Android-telefoon kunt downloaden en gebruiken

Gameconsoles zijn al lang populair, niet in de laatste plaats omdat ze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *